her, without make up.

nak pergi Genting Highlands nanti. maybe on 12th kot. dengan kawan kawan UTM. woot! nak ikut? haha.
_________________

pagi tadi jawab exam dalam keadaan yang amat sangat mengantuk. mana tak nya, tidur semalam nak dekat pukul 2 pagi. lepas tu bangun pukul 5.30 pagi sebab nak sambung study Differential Equations (DE). tapi itu pun, tidur tak nyenyak sebab asyik terjaga berjuta juta kali. sighh. bila bangun, muka macam zombie kampung pisang. maka, pergi ke dewan peperiksaan pun dengan keadaan muka tidak bermaya & pucat. dan gambar di bawah, adalah bukti yang jelas terang dan nyata. 

hai mata panda! -___-'

mengantuk mengantuk ni, boleh ke jawab exam? err. i did my best. walaupun ada jugak tersengguk beberapa kali. HAHAHA! buat malu je. nasib baik tak obvious. teehee. && terpaksa tahan keinginan nak ke tandas untuk buang air kecil sebab tak sampai hati nak bangun tinggalkan exam paper. i was contemplating, nak pergi ke tak nak pergi ke tak nak pergi ke tak? TAK! so, i end up tahan selama 3 jam dalam dewan. batu karang ke apa, dah tak fikir dah time tu. DE DE DE je dalam otak. kalau tak dapat A jugak memang lah. HAHAHA. tetttt.

oh by the way, cuba try tengok video di bawah. COMEL GILEEEEE! haha. saya gelak gelak je time tengok ni tadi. especially part shopping! *angkat kening laju laju*


no make up for today.
malas.

3 comments

princess_shida said...

gila pucat muka ang weyh x make up!!!
kay nana!!! u should were somethng kay!
bru lawa...ko gk ckp...muka kene jaga....hahahahaah..x cye tgk vdio ko wt kt kiteorg tu....

LORD ZARA 札拉 said...

Lain tu takde make up.

:)

Nana said...

shida: haha. biarlah. kdg2 muka natural pun tak salah kann.

kak zara: muka original ni kak. haha.