Genting Highlands teaser

kebosanan seharian duduk di rumah. someone jom teman saya shopping sampai lebam nak? HEE.
__________________

bila tengok video ni balik, serious rasa nak tergelak. tapi tapi tapi, nak upload jugak! (walaupun quality gila menyedihkan) haha. apa yang saya perasan tentang video ni:

1. masa dorg tengah cakap, saya macam terkebil-kebil tak tahu nak buat apa. oh mannn! =.='
2. suara mimi kuat gilaa?! haha.
3. seha tak cakap eh?
4. woot! saya paling tinggi. wakaka :P
5. okay, kawan kawan saya semua comel.


obviously, video ini berlatar belakang kan Genting Highlands. ktorg pergi sana 2 hari yang lepas. ehem. nak tahu? ada orang puji saya cute masa dekat sana. wuhaha! saya mampu cakap thank you je lah. lepas tu terus cabut. nak cerita panjang, nanti nanti je lah. sekarang nak mandi. lepas tu masak. 

okay bye. 

No comments