gems may be precious, but friends are priceless

ada orang tanya soalan ini di Formspring. siapa awak ye? bagitahu lah nama eh? tak kenal. sorry. friend request memang banyak yang saya tak approve lagi. malehhh. HEE.

click to enlarge.
_________________

for me, i think the greatest feeling on earth is when you know you have somebody you can share your happiness with. tak kira lah ibu bapa ke, kekasih ke, musuh ke, siblings ke.. yang penting ada. and kawan pulak, semua orang dalam dunia ni perlukan kawan, kan? tipu gila kalau ada yang kata dia tak perlukan kawan langsung, walaupun seorang. tipu gileeee! haha. i am blessed to have such wonderful friends around me. tak kisahlah walaupun ada yang gila gila sikit banyak. but that adds the flavor to our friendship kan? :)

down here, are some of the photos taken while we were in Genting Highlands. kiranya macam, a farewell trip sebelum masing masing balik ke rumah & tak jumpa selama 4 bulan. haha. lama betul cuti. nanti korg rindu aku tak? HAHAHA. tettt!









a friend is someone who knows all about you and loves you anyway
- Elbert Hubbard 
a picture speaks a thousand words.
need i say more?

No comments