gambar photoshoot dah dapat!

kenapa bila blog unavailable je banyak benda nak cerita, tapi bila dah boleh di buka, terus hilang semua idea? haha. gila typical. T_T
_________________

niat di hati nak tulis pasal saya & kawan kawan pergi ke Genting Highlands hari khamis lepas, tapi keterujaan untuk tulis pasal gambar photoshoot dah siap membuatkan niat itu terbatal. nak bagitahu ni, GAMBAR PHOTOSHOOT DAH DAPATTTT! woohooooooo! hahaha. okay, over di situ. :P

tak tahu photoshoot untuk apa? the other day saya ada tulis pasal benda ni dekat sini & sini. hari tu gambar baru keluar seketul dekat sini. sekarang complete CD dah dapat. :) whoaa. terkejut? tergamam? semua ada. thank you photographers. =')

saya letak 3 je lah eh. unedited version. ini antara my favorite. hee.


kenapa muka masam? 
dorg cakap jangan senyum. HAHA.

4 comments

Amirah Adnan said...

ololo! tomey2 nye die!

Nava Krishnan said...

stunning looking.

Nana said...

thanks amirah & nava :)

❤ Zulaika Nasir ❤ said...

cantik kakaq nana :D
NICE !