dah kata pelajar engineering?

sedang berada dalam kelas. tengah dengar taklimat daripada Dr. Shuib. persediaan untuk Survey Camp minggu depan. wuih. banyak betul benda kena buat. tak nak pergi boleh tak? hee. :D
_________________

lately terpaksa lupakan blog sekejap. sebab terlalu busy dengan preparation nak pergi Survey Camp minggu depan. haihh. penat betul. niat untuk berblogging memang ada, tapi sebab terlalu penat setiap hari, niat terpaksa dibatalkan. thanks to those yang bagi comment ye. aww. korang semua comel sangatt. ;)

by the way, jumpa video ni baru tadi. serious lawakk. kepada sesiapa yang faham, tahniah lah. kepada yang tak, pergi Google apa yang dorg cakap di bawah ni. haha.


okayy chow dulu. nanti kena marah pulak dengan Dr. Shuib yang awesome ni. 
dah start rasa tension
untuk Survey Camp.

3 comments

Fendy said...

sy dak enjin gak.....hehehe...hidup enjin....kat uitm

gegar blog ni...

Nana said...

oh ye? haha. okayy :)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D