the best medicine for my heart

okay fine. tak habis habis packing lagi untuk hari esok. semua benda pun nak bawak?! haihh. macam mana entah nak sumbat semua benda dalam 1 bag? snap.
__________________

tipu lah kalau nak kata Mid Valley tu rumah kedua. sebab nak pergi pun jarang. kalau dulu, Sunway Pyramid lah rumah ku, syurga ku. tapi sekarang, sebab beruniversiti di KL, && dekat dengan Wangsa Walk, so, selamat tinggal Sunway Pyramid ku sayang. cehh. geli. eh, KLCC jangan lupa! 5 minutes away je. wuhahaha. 

disebabkan dah lama gilee tak pergi Mid Valley, petang tadi we've decided to go there. siapa 'we'? my friends lah of course. my awesomessst friends. fyna, fara, mira, haziq, zizi, azry, oh & kawan baru, hafiz. saya juga ditemani Encik KAM yang lebih manis daripada biasa. haha. ini gathering antara kawan kawan saya & kawan kawan dia, combined. 

i had tons of fun, like seriously! memang gelak non stop kot hari ini. Haziq, thanks to you. meriah suasana ye? haha. oh && hafiz, nice to meet you. why diam je yeh? tak biasa dengan ktorg lagi ke? maybe sebab first time jumpa kot. yang lain dah selalu sangat. sebab tu tak hairan langsung. haha. (baca: sinisini)

di bawah ini antara gambar gambar yang diambil dari album Facebook. by the way, thank you for your time my dearest friends. && KAM, thank you for today. :)







aww.. i miss them already.

2 comments

Poporing Levy Smileyy said...

Best nyer dpt jenjalan dgn friends:)

fathiah said...

eh. aku ternampak la ko . tengah bergambar kat centre court 2 :) hahaha.