berminat untuk beli VCO?

nama anak kembar Mariah Carey & Nick Cannon: Monroe Cannon & Moroccan Scott Cannon. woahh! Monroe & Moroccan? kenapa dorg pilih nama tu? tengok sini. :)
__________________

kawan kawan, pernah dengar tentang Minyak Kelapa Dara? or englishnya, Virgin Coconut Oil (VCO)? kalau di Malaysia, Catalyst lah yang telah banyak komersialkan VCO ni. dah pernah masuk surat khabar dah pun.


pada sesiapa yang teringin kulit yang flawless tanpa sebarang jerawat & gebu & lawa & comel & cantik, saya sarankan pakai lah VCO ni. sebab banyak dah testimonial yang berjaya. saya sendiri pun sekarang tengah makan. tak sabar nak tunggu hasilnya. && atas sebab itu lah, saya nak kawan kawan yang saya sayang pakai jugak. benda baik kita harus sebarkan, bukannn?

nak tahu apa kelebihan VCO ni? banyak. nak hafal satu satu pun susah. baca je lah dekat bawah ni.

untuk kecantikan luaran:

  • dapat membantu mengurangkan berat badan 
  • meningkatkan kadar metabolisme dalam badan
  • menghasilkan tenaga segera & sentiasa segar
  • melembut & mengurangkan kekeringan & kekenduran kulit
  • sangat bagus untuk masalah jerawat & jeragat serta parut parut lama
  • mengatasi masalah kulit berminyak 
  • memberi perlindungan daripada sinaran UV
untuk kecantikan dalaman:
  • mencegah risiko sakit jantung & kadar kolestrol yang tinggi
  • melegakan pernafasan
  • meningkatkan tenaga & daya ketahanan fizikal & mental
  • mengurangkan keadaan mudah lapar
  • memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin & asid amino
  • melawaskan pembuangan air besar & kecil
  • melancarkan kitaran haid & menyeimbangkan hormon
  • mencegah strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi
  • mengurangkan stress pada pancreas & sistem sistem enzyme dalam tubuh
  • melancarkan sekresi insulin & pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetes
  • meningkatkan penyerapan kalsium & magnesium untuk tulang & gigi yang kuat. ia juga melindungi diri dari osteoporosis.
meningkatkan daya tahan tubuh:
  • membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon & kanser rahim
  • berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penakir degeneratif
  • meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate 
  • mengurangkan tekanan epileptis & membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal & infeksi pundi kencing
  • membantu mencegah penyakit hati & memiliki kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain
hubungan suami & isteri:
  • menyegarkan & merawat sel kulit menjadi lebih tegang
  • merawat keputihan
  • membunuh kulat, bakteria & virus atau sakit kulit pada kemaluan
  • memperbaiki kandungan asid dalam rahim & bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
membunuh virus, bakteria & kulat:
  • membunuh virus yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air & herpes, serta membunuh bakteria yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea. ia juga membunuh kulat yang menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yang lain. selain itu, ia juga membunuh cacing pita, lice, giardia & parasit.

kadar segera pengambilan VCO pada tubuh:
  • melegakan pernafasan
  • melawaskan pembuangan air besar & kecil
  • meningkatkan kadar metabolisma badan
  • memusnahkan organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat & protozoa (cacing) di dalam usus besar & kecil
  • mengurangkan keadaan mudah lapar
  • mengurangkan kandungan lemak
  • mengurangkan risiko serangan sakit jantung & darah tinggi
  • mempercepat penggatian sel-sel mati

fuh. banyak kan kelebihan VCO ni? berminat nak beli tak?

RM39.90 (Semenanjung M'sia) + RM6.00 postage

RM43.90 (Sabah & Sarawak) + RM9.00 postage

jikalau anda berminat nak beli, boleh hantar email bertajuk "nak beli VCO" kepada: pink_ladyanne91@yahoo.com. serious buyer only ye! cara-cara pembayaran akan diberitahu dalam email. 



Cara Pengambilan VCO Soft Gel:
1 botol ada 60 kapsul mudah telan - 2 kapsul sehari (1x pagi & 1x malam)
boleh juga disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur

untuk makluman:
pregnant women & lelaki pun boleh makan juga. VCO tidak semestinya untuk perempuan. untuk pregnant woman, tidak ada kesan sampingan pada kandungan pun. && untuk lelaki pun, kelebihan dia lebih kurang macam perempuan & boleh kurangkan masalah berdengkur. cubalah. :)

boleh order.
 emailkan ke: pink_ladyanne91@yahoo.com

2 comments

MiSs aNySs said...

nk bli! hehe tp i ni x disiplin. rajen bli x rajen mkn.huhu

Amysaera Nazaruddin said...

nana, if akak nk bli by cod bole ke? huhu