ben ashaari gegar blog may 2011

roommate sudah pulang ke rumah. tinggal lah saya keseorangan dalam bilik. haihh. bila nak habis exam nii? marah betul. -___-'
_________________

oh, tadi blogwalking. tengok tengok semua new posts daripada blog blog yang saya follow. terjumpa lah benda alah ni.


hai abang ben yang comel! eh silap. tak boleh cakap kuat kuat nanti ada orang marah. haii abang ben comel. *bisik* HAHA. tettt! nak beritahu bahawasanya, dengan ini, secara rasminya, & segala sukacita tiada dukacita, saya join segmen "Ben Ashaari Gegar Blog May 2011". woot!

okay dah tu je. 

21 comments

Princess Nur said...

knur pun join segmen ben ni..hehe

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

Nana said...

kak nur: oh ye ke? wahh :D

en solo: woot! thank you :)

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

Raja Syakirah said...

selamat berkawan.. meh la kat tempat kiera pulak =)

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

cik faez said...

singgah dr segmen gegar abg ben .. jom pakat rmai2 kasik gegar .. :)

Nana said...

woohooo! thanks :D

sRie aRty ! said...

http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
gegar gegar :)
mai blog saya ^^" follow sekali .

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan.....gegar may 2011 datang nie....http://qaseh-ziera.blogspot.com

NanieKhairani said...

salam kenal.. datang menggegar...

HajarRasdi [BdkKck] said...

salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

BudakBosan said...

haiiii..jom lawat/follow kite lak.. =)

Nana said...

thanks :)

Jerung Gergasi said...

yo jerung datang singgah & jadi follower ke 277 =)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html