two heart-shaped pendant

"i may not be the most beautiful, but i do feel like the most beautiful.." ehem. ini sneek peak untuk entry seterusnya. its about yesterday, yes. pasal apa ni? nantilah. nanti saya post insyaAllah. :)
_________________

Alhamdulillah. setelah seminggu mak & abah ada di Abu Dhabi & Dubai (baca: masuk paper star!), semalam dorg selamat sampai rumah. punyalah semangat nak tahu cerita && at the same time, rindu gilee dekat mereka (it rhymes!), pagi pagi buta dah drive balik ke rumah. semata mata untuk jumpa dorg. sebab if nak tunggu minggu depan tak best lah kann? so, demi mak & abah yang tercinta, saya bangun awal. wakaka. kantoi selalu bangun lambat. >.<

saya sampai rumah je, both of them still ada kesan jet lag lagi. kesian gila. tapi tapi tapi, banyak betul benda nak diceritakan. & i listened sepenuh hati. happy betul dengar. walaupun tak dapat pergi, tapi dapat dengar cerita, saya bayangkan lah sendiri. besttnyaa dorg dapat pergi Dubai Mall. =')

dekat bawah ni gambar sesetengah souvenirs yang dorg beli. tak banyak pun. makanan je berlungguk. hahah. what did i get for my birthday? a pendant. i have one already & its from mom. and this time, abah yang beli pulak. aww. now i have two. from both of them. SUKEEE! (gambar tak ada dalam ni)


oh and to my dearest friends, dekat kelas Differential Equations nanti korg akan dapat benda alah ni. nak ke tak nak? haha. chocolate dari sana. :)
teringin nak pergi Rom.
someone take me please?

2 comments

achik said...

salam...banyak nya shopping...part paling best sekali mestilah choc's dari dubai..amazing!

Nana said...

haha. of course la kann :)