a species of happiness

had Double Spicy Chicken McDeluxe on 2.30am. rasa burger itu lain sikit. lain macam mana? berjuta juta kali lebih sedap. kenapa? sebab kebuluran yang amat dahsyat. ini lah padahnya bila terpaksa stay up. dasar perut tong. T_T
_________________

we had to stay up late today. all the girls sahaja lah, kot. entah. the boys of SAW? anda semua bagaimana? keee, dah buat aerobik atas katil? >.< sadis. kami terpaksa buat report untuk surveying. bila due date? hari jumaat = hari ini = hari terakhir kuliah = tak jumpa lecturer amali surveying dah. (hoyeah!) wahai mata, anda diharap supaya bersabar. sabar itu kan separuh daripada iman. ini lah akibat buat kerja last minute. tapi still tak serik serik jugak. -_____-'

so tadi, tengah tengah dok buat report surveying ni, (ceyy buat lah sangat kann) i saw something on the internet that made me screamed. HAHA! (kantoi online sambil tengah buat report) nana nampak apa?

okay jap. sebelum itu, untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila baca INI dahulu. dekat page Sarahata Resources, i saw my photo. haha. sukeeeeenyeeww. 

itu baru satu gambar. baaanyak lagi yang dari photographers. cuma, kena tunggu dorg siapkan gambar tu dulu lah. haihh. makin berjanggot tunggu. tak sabar tak sabaaar! weweweweee. :D

okay, dah boleh terjun katil. 
5.00am. woohoo!

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Model!

Woo hoo!

Nana said...

haha. jauh sekali kak. :)