sinfully awesome,

malam ini at 8pm ada presentation Harvard Business Case Study. apa tajuk untuk kali ini? Mount Everest. ehem. harap harap presentation akan berjalan dengan lancar. good luck, 1-SAW!
_________________

blog, nak rindu boleh? asyik test je memanjang. tak dapat nak post pasal semalam. HOMAIGOD! semalam best gila pergi jalan jalan ke KLCC (gaya macam tak pernah pergi je). tapi entah, maybe sebab stressed out sangat kot. so, terlebih excited pulak. HEEE. oh and semalam juga first time drive pergi Putra LRT Sri Rampai. baruuu! orang pun tak ramai lagi. ehem. tak sabar nak tunggu LRT Subang Jaya jugak. 


apa sebab utama nak pergi KLCC? sebab ktorg nak pergi makan di The Apartment! sebab apa nak pergi The Apartment? sebab nak makan Baked Chocolate Pudding! *mata bersinar sinar* (ini semua angkara Syafa)



went there with Syafa Fafa Eza and Jua. ktorg ambil masa yang agak lama untuk decide which dessert to order. semua pun nampak sedaaaaap! seriously. kalau ikutkan nafsu makan yang menggila, nak je order semua benda. tapi tapi tapi, duit dalam handbag kena cukup ye? haha. 




bila dah decide, lama pulak lah nak kena tunggu Syafa's Baked Chocolate Pudding. tak sabar mahu tengok benda yang dia lama mengidam tu. tapi bila dah sampai dekat depan mata, WHOAA. sedaaapnya nampakk. presentation dia, veghi veghi nice. boleh meleleh air liur tengok. haha.


as for Eza, she ordered Apple & Pear Crumble. Eza kata rasa dia macam biskut raya. HAHA! =.=' tapi, honestly bila saya makan, agak muak sikit lah if makan banyak banyak. air amat diperlukan kalau nak makan benda alah ni.
this one right here is mineee! i ordered Chocolate Mousse. the 'sinfully awesome fluffy chocolate mousse'. honest said, this one is highly recommended. memang sangat sedap sampai licin saya makan. mesti cuba!

what did Fafa ordered? Coffee Caramel Trifle. dia kata sedap tapi for me yang tak minum or makan coffee, its a big nono. :)


oh! gambar di bawah, ktorg semua dalam fitting room MANGO. i joined a contest by MANGO, tapi suka suka je. itupun sebab kena paksa dengan kawan kawan. dorg yang terlebih excited. =.=' nantilah saya post pasal tu InsyaAllah. :)
i need a shopping therapy. 

2 comments

Le Jr. said...

makanan~ makanan~ makanan~
wow, lapar!!!

swizbook
Planet Wan

Nana said...

haha. maakaaaaan! :P