one step further

kawan kawan kata saya nampak lain SANGAT dalam gambar previous post:  im not a girl, not yet a woman tu. haha. of course lah. itu time sekolah. sekarang time er err.. universiti. itu muka budak budak. sekarang er err.. remaja. HAHA!
_________________

macam tak percaya pulak. my friend yang dulunya matrik sama sama nun jauh di Changlun, Kedah, sekarang ni dah nak kahwin dah. i repeat, NAK KAHWIN DAHHH! aww.. i am so happy for her. Congratulations, Timah! jadi isteri yang solehah ye? :)

to be honest, bila dapat tahu tentang berita gembira ni, at first memang macam tak percaya. TIMAH NAK KAHWIN DAH?! BIAR BETUL?? haha. macam macam soalan saya tanya dekat tukang penyampai cerita yang lebih pantas & efisyen, kalah Mami Jarum sedunia, iaitu Shida. (habis lah kena marah dengan dia nanti).
zaman matrik.

im trying to imagine myself, being at this age, dah ada suami & rumahtangga untuk diuruskan. besar tanggungjawab tu. &&& tak lama lepas tu, datang pulak Nana Junior. wooshh! will i be able to handle it? it sounds scary. im having goosebumps just thinking about it. eh. this is not about me we're talking here. post ini khas untuk Timah. tettt!

im sure Timah will do an excellent job in keeping her marriage life happy & successful. she herself pun dah ada motherly attitude dari dulu lagi. so, tak perlu risau. haha. Timah, you're a very veryy nice person. untungg bakal suami nanti. hihik.

i am sooo happy for you, dear. semoga cepat cepat kahwin & cepat cepat jugak dapat Timah Junior. tak sabar nak jadi auntie dah ni. wahaha! tettt lagi. Tina juga ada tulis di sini: hari bahagia itu. SHIDA! ko bila lagii dengan Encik Fahim tuuu? lalala..

*p/s: gambar bersama Timah tak ada. sorry. 
video.marriage is soo beautiful *nanges*
er. nana bila? ehem. 
tunggu tindakan selanjutnya oleh Encik KAM.
HAHA! tettt.

10 comments

SiZaNa said...

nana!! aiyooo... nape kawan2 rmai dapat jodoh kat matrik yee..kamu dgn c dier...shida pun dgn yg tuu...ish..nadia nk amik dak matrik gak laa..nnty kite wat kenduri sesama kat kmk..nak x shida..?? hehehe...pepepun nnty nana join kami laa p kenduri kawin timah kan3!!! hope korang semua happy dgn pasangan masing2 k...?? (nadia bila lagi yee)) tettt....:P

Nana said...

HAHAHHA! tu lah kann? sume pun dari kalangan budak2 matrik jugak. hahahaha. kelakar pulak. xD

alaa. nadia, nnt ada la tu yg tersangkut. sabar je. prince charming tentu datang. :')

SiZaNa said...

xmau3..takut oOo...x mau pk lg..diri sendri x terjaga..nak jaga orang lain plak...hehehe....:p

Nana said...

insyaallah boleh je. benda tu akan dtg dengan sendiri.
(ceyy cakap mcm dah ada pengalaman je. HAHA!) xD

SiZaNa said...

hahaah,,,taw x pee...nana ckp berapi laa...heee,..pepepunkorang semua jaga diri lah yee..ada masa nnty kite jmp...nana pun bkn jauh..dtg laa UKM nii~~ huhuh,,,

Nana said...

HAHA! :P
aww. nadia pun jugak. jaga diri :)

oh. ukm yg dkt taman tasik titiwangsa tu ka?

princess_shida said...

oii..nk meninggal ker nana n nadia???amboi!!!!!hahaah..aku tanak wt wedding kat kmk...budjet low sgt..hahahaahah....alah...aku tggu korang dulukhwin..nana!!! ko sje kan cri gdh wt posy mention name aku bnyk kali!!!arghhh!!hahahahahahaa..siap ko nana!!!

LORD ZARA 札拉 said...

Weee!

Tahniah untuk Timah tu~
Luckily this "Timah" still don't have one. Weee~

XD

Nana said...

shida: HAHAHAHAHAHA! KAU INGAT AKU TAKOTTTT? wek. xD

kak zara: eh? haha. takpee. one day u will :) pastu saya post psl kak zara pulak. HAHA.

miraDarla said...

nana! omg..ni timah yg skls dgn aku dulu ek? >.<