mengidam. mengandung?!

lain pulak rasa bila tak balik ke rumah on weekends. heh? tak biasa pulak. ceyy. nana, nak kena lempang laju laju tak? =.='
_________________

mengidam. lama tak makan sizzling. or dalam bahasa lain, claypot. or dalam bahasa lain, masakan panas. last sekali makan pun entah bila? hilang ingatan. tengah hari tadi lega, dapat makan sizzling dengan kawan kawan. sekali lagi, kereta comel-yang-dah-banyak-berjasa-tapi-tuan-dia-malas-nak-basuh, vrooshh pergi ke Jaya Jusco dekat Wangsa Maju. eh ye ke wangsa maju? sukehati je hentam. HAHA. entah. area dekat dekat sini lah. ;)

ktorg makan dekat food court je. sebab dah kebulur sangat tak sempat nak naik escalator sampai ke atas. this is what i ate. tak sedap sangat, tapi telan juga lah sebab dah beli. T_T petang tadi teringin ABC, tapi tak dapat. wahai perut, sabar ye. nanti kita cari ABC esok lusa. =')
kenyang perut suka hati.
*angkat kening laju laju*

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

ABC yang Kak Zara minum sedap~

huweee~

Nana said...

NGADAAAAA! T_T