Make Over Package!

Ginger sudah gemok! homaigod comel gilaaa. puas peluk, puas cium, puas peluk, puas cium lagi. and then kena cium lagi. and lagi and lagi. aww. rindu sangat dekat Ginger. Garfield? hmpfh. memekak. dah bagi makan pun bising. bebel apa tah? -____-'
_________________

entry kali ini khas untuk golongan wanita sahaja. kenapa? eh sukehatilah! =')

pernah tak korang rasa macam, 

"eee. bestnya kalau ada orang make up kan kitew."
(nada haruslah excited)

or

"eh lawa nya dia tu make up. nak belajar jugak. tapi macam mana?"

or 

"teringin gilee nak tengok muka sendiri kena make up. tak pernah pakai make up."

jika anda jawab ya untuk semua statement yang di atas, i have the perfect solution! nak rasa tak the perfect make over for yourself? ada orang tolong make up kan, tolong ajar cara pakai shawl, & siap ada photoshoot session lagi. whoaa. best kan?

peluang tak datang bergolek. dah ada ni, apa lagi.. grab lah kawan kawan! harga yang ditawarkan pun berpatutan. affordable lah kann. so hurry up, attend ke event ini: Make Over Package (Personal)

GOOD LUCK!

my face ada di sini jugee: www.sarahata.com
i loveee make ups! :)

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

he he he.

kak zara tak comel nak try tu semua.

:')

Nana said...

eh? siapa kata tak comel? comel jee. :')