lets dance!

esok balik rumah, tapi sehari sahaja. ahad ada benda lain pulak. haihh. homaigod! sangat tak sabar nak jumpa kucing kucing kesayangan. :D
_________________

only a few hours to go. a few hours to what? haha. malam ini saya akan buat persembahan di Dewan Besar Universiti Teknologi Malaysia International Campus, Kuala Lumpur (nak jugak nama penuh). untuk apa? if tak silap, untuk Majlis Penutup Karnival Kokurikulum kot (baca: a friend in need is a friend indeed). hee. setelah segala penat lelah dicurahkan untuk buat rehearsal & latihan. eh jap. rehearsal dengan latihan sama je kan? er. biarlah. hm. sangat tak sabar untuk pakai baju lawa lawa & put on make ups & everything. wuhahaha! i sure hope everything will turn out great. InsyaAllah no mistakes please. huu. takot. >.<

ada di kampus pukul 5.

5 comments

Nurul dot..dot..dot said...

huhu da bnyk kali da pakai kostum pn.raja tu..sgt lega da bersara ^ ^ gud luck!

Nana said...

thanks nurul :)

LORD ZARA 札拉 said...

Nak yang kamu pakai bajunya sayang!

:)

Nana said...

yang kuning :D

ken said...

enjoy! :)