lets dance! : part 2

tengah tolong mak & abah packing untuk flight malam ni. saya & adik, Syakir akan pergi hantar ke KLIA. seminggu dorg tak ada. wuu. T_T
_________________

(baca: lets dance!)
Alhamdulillah. persembahan semalam berjalan dengan lancar. tak ada lupa steps. tak ada tersadung kaki. tak ada insiden memalukan diri. at least, for me lah. haha. sebelum naik atas pentas, memang nervous tak payah cakap lah. tapi bila dah ada atas pentas, senyummm je memanjang. its the best feeling ever! i love to be on stage. :D

oh and by the way, my friends told me that semalam, i looked like perempuan melayu terakhir. why? because of what im wearing. HAHA! memang tak lah korang. tipu je tu. even time tangkap gambar pun, mereka semua tak bagi saya pose lebih lebih. "nana kena sopan! dah pakai macam tu tak boleh ganas ganas." baiklah. terpaksa jadi ayu untuk satu malam. haha. ayu la sangattt. posing semua gaya tak nak bla. fake gila. fake gileeee. =.='

tapi best sebab bergambar sakan. hee. tengok persembahan persembahan lain pun seronok. semua orang memang enjoy habis duduk atas pentas. tarian zapin was fun! dikir barat was awesome! Hariz & Hazrai, terbaik lah korangg. haha. congratulations to all. oh and thank you to my babes, Sarah Fafa Seha & Syafa for coming. thank you for your support. and kawan kawan lain juga. thanks a lot. :)

group member!


adik Idzham yang ngada :D

nak naik pentas lagi boleh?

4 comments

Anonymous said...

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

Farhana Jafri said...

wow~~ mmng lawa pon.. mcm prmpuan melayu terakhir.. hehehe... xprnah naik stage tuk menari.. xprnah menari pon sbnrny! sbb bdan xlmbut hehe.. klau ad video tym prfrmnce boleh la tgk :) frst tym vsit sini!! ^^

jemput la singgah ANASAURUS :)

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Dasatlah comel!

Nana said...

farhana jafri: insyaallah nanti dah amek vid dari kawan, i'll upload it here. ;) thanks anyway!

kak zara: haha. tipu je ni. xD