Saturday, April 23, 2011

kegilaan seorang perempuan,

di rumah, bersama Garfield & Ginger. mana mereka? Garfield sembunyi bawah kerusi. Ginger sembunyi dekat atas. kenapa? sebab ada guruh & kilat. -___-'
__________________

okay, previously, i post about Elianto (baca: eyeshadow frenzy) sekarang, nak post pasal STAGE Cosmetics pulak. HOMAIGOD! bahagia gila rasa. pagi tadi dah puas pergi Pavilion semata mata untuk beli barang STAGE yang tengah on sale ni. 
spot the difference. HAHA.

can you imagine?! boleh kata most of their stuffs sekarang ni berharga RM12.00. iyee. i repeat, RM12.00! tak kira lah foundation ke, lip gloss ke, lipstick ke, blusher ke, eyeliner ke, semua lahh. kecuali berus & bedak. lain semua RM12. gila tak? *pengsan*


oh. this is me, filling the membership form. hihik. saya sudah jadi member tetap STAGE Cosmetics. wuhahaha. *gelak kaya*


ini rupa temporary card. card ahli yang sebenar, nanti bila dah siap, mereka akan call. =')

oh oh ohhh. itu pulee saya gedik gedik sedang dimake-up kan. HEE. the promoter baik gileeeeeew okeh? i like her. baik sangat. peramah pulak tu. banyak lah yang disembangkan bersama. haha. sampai last last, saya nak mintak tangkap gambar dengan dia, dia bagi FB dia sekali. aww awww! haha. (takyah pelik. before this pun dah pernah buat. tengok sini: dress up & make up: part 2)


&& tak sangka pulak jumpa adik adik junior dekat sini. aww. Nurul & Zulaikha, korang pun borong jugak yee? haha. comel sangat dorg ni okeh? comel sangattt. :)


gambar di bawah, muka bahagia gila dapat beli barang murah gila gila. tak payah dah beli Foundation M.A.C yang berharga RM125.00 tu. kenapa? meh tengok apa saya beli. :D


Photo Pro 2 Way Foundation: 06 Flawless Flirt (1), Wonderlust Lipstick: 08 Audrey (1), Eye Liner: 03 West End White (1), Picture Perfect Foundation: 06 Ingenue (1), Wondergloss Lipgloss: 06 Diana (1) & 12 Sophia (1), Picture Perfect Liquid Camouflage: 06 Genie Temptress (1). hihik. :D

untuk bedak Photo Pro 2 Way Foundation tu, you buy one, you get one for free. *pengsan lagi* semua produk produk STAGE ni lebih kurang macam M.A.C punya produk. thats why bila saya dapat tahu yang dia tengah on sale, terus tak fikir panjang. jimat duit kan? daripada nak beli barang barang M.A.C yang beratus ratus ringgit tu. 

so kawan kawan, cepat pergi STAGE sekarang! sebelum stok habis && sebelum promosi berakhir. sampai akhir bulan ni je tau. :)

senyum sampai telinga. 

9 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

dah.
jealous.

:(

apisv2 said...

cantikk;)

apisv2.com

fathiah said...

perrgghhh murah2.... bile abes sale ni? huhuhuhuhu

sherah said...

menyampah laaa :(( i sempat suruh kwn i beli lipliner merah je wuuwuu nak eyeliner hitam dia :(( nak nages ah nak nages wuuwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Juz Call Me Sharz said...

best2!!! kalau ade kat KL konpem pegi terjah sekarang...tunggu next sale la pulak... =D

Nurul dot..dot..dot said...

hehe da update jugak ^ ^

http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/04/nak-jadi-mak-andam-ke-ape.html

MiSs aNySs said...

babi murahhhhh gilaaaaaaaa! eh semua tmpt ka pavi ja? til whennnnnn?

❤ Senorita Zulaika ❤ said...

hi !! excited nyerr dah jumpa blog kak nana :D COMEL !
lIKE <3 baru boleh follow senior ny ' heheh :D

Nana said...

hahah! tq zulaika comel :D


 
Copyright © Blog Nana :) |Design by Whitey Mommy