Jayacom Branch Opening Ceremony

di rumah. HEE. *sengih nampak gigi* dah lepas rindu pada Garfield & Ginger tadi. wuh. rindu betul dekat dorg. peluk cium semua cukup. aww aww. :D
_________________

tahu Digital Mall di Petaling Jaya? mestilah. tahu Jayacom? er. tidak. 

okay, itu satu pengakuan jujur. maaf. :) pagi tadi pergi ke Digital Mall, selepas ambil abah di office TNB Jalan Timur. ABAH BELIKAN SAYA HARD DISK. wuhahahahaha. terima kasih abah comel (time ni je la nak cakap comel :P). Encik KAM tanya, "kenapa beli hard disk? laptop dah penuh ke?". tak lah. saja gedik gedik mahu hard disk. hee. thank you abah, tolong belikan. walaupun hard disk je, tapi still. :)

oh. && di sana ada opening ceremony untuk Jayacom buka branch baru. banyak barang dia jual pada harga murah. even optical mouse pun boleh dapat serendah RM1. gila. boleh beli 10! cooling fan untuk laptop RM4 je. hard disk untuk 500GB jenama Seagate RM149 je kot. daripada RM169. memang semua pun murah lah!


apa lagi? pergi serbu Digital Mall Petaling Jaya sekarang. kedai tutup 9pm. 

kan best if ada bunga banyak macam ni.

4 comments

Anonymous said...

http://jenamax-truestory.blogspot.com/p/helah-jutawan-internet.html

sarah mohamad said...

jom serbuuuuu! murah giler tuu! mouse 1 hengget je. mana nak dapat ni weh. hiks

LORD ZARA 札拉 said...

cait~

lain kali belikan kak sekali~

hehe~

Nana said...

sarah mohamad: haha. cepat cepat! :D

kak zara: teheee :P