im not a girl, not yet a woman

couting days for the exam to end. HAHAH! start pun belum lagi, dah fikir nak habis dah. baruu masuk study week. nak cuti. help? T_T
_________________

jap! eh. tajuk entry macam lagu Britney Spears pulak. lupakan.

tadi buka MySpace. punyalah berkurun tak buka benda alah tu, serious tak gheti satu hape langsung. nak tekan mana satu pun tak tahu dah. lama sangat ditinggalkan. ikutkan hati, nak delete je terus account tu, tapi sayang lah pulak. kenapa? ada lahhh. hihik. >.<

so, tengah dok godek godek MySpace tu, "eh! nak tengok gambar lah," hati saya berkata. (ceyy) bila buka je album gambar gambar dekat MySpace, HOMAIGOD! wahaha. tergelak sorang sorang jap. muka gila innocent tak boleh bla. senyum pun semua sepesen je. zaman budak hingusan, biasa lah. tssk. =')

looking through those photos, i came to realize how much i've grown up. physically and mentally. nana dah besar dahhhhh. haha! patut lah kawan kawan sekolah kebanyakan cakap, "nana, ko dah lain gilee sekarang." apa yang lainnya entah? sama je.

dulu gigi besi. sekarang gigi kayu kot. 
heheh. :D

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

eh, dulu pakai braces eh?

:)

Nana said...

haha. ye kak zara. dulu pakai braces. gigi besi :')