fun fun fun fun!

tak balik ke rumah minggu ni. banyak sungguh benda nak dibuat. haih. tapi, there's something exciting pada hari ahad ni. woot! nak tahu apa dia? tunggu nanti saya post insyaallah. ;)
_________________

semalam tak sempat nak update pasal ni. sebab apa? sebab busy yang amat sangat. sampai kan boleh lupa untuk makan dinner! nasi bungkus yang ada dekat tepi meja semalam terbiar sampai pukul 10. lepas tu baru sedar yang perut belum terisi lagi. kelam kabut makan. if mak tahu, dia mesti marah. dah lah perut ni jenis mengada, ada gastrik pulak. T_T

on my previous post kan i did say that rabu ktorg tak ada kelas langsung. nak tahu apa ktorg buat? pergi buat photoshoot sendiri dekat Taman Tasik Titiwangsa. *angkat kening laju laju sambil gelak evil* bestt. walaupun penat, tapi bestttt! haha. lagi lagi, dengan kawan kawan yang semuanya gila bergambar & gila sengal & gila ______ ehem. sila isi tempat kosong.

thanks to Jua, for being our photographer. thanks to Mimi & Fafa for the company. thanks to me for driving them all the way here. HAHA. nak jugak. =.=' ini hanyalah sebahagian daripada 238 keping gambar yang ktorg tangkap. WHOAA!? 238??! iyee. MIAHAHAHAHA (evilerrr laugh). >:D




benda apa pun, bila buat dengan orang 
yang kita sayang, mesti best kan?

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

shawl comel~
lalalala~

XD

Nana said...

haha. thank you kakak :)

ken said...

the first photo is nice :)

Nana said...

haha thanks