eyeshadow frenzy

i was once asked by a stranger, "muka awak macam familiar je? macam pernah nampak." & i replied, "eh ye ke? maybe orang lain yang muka sama kot." and she said, "awak selalu keluar majalah Dara.com eh?". memang tak lah. haha. tapi tapi tapi, bangga jap. *kembang hidung* HAHAHA! 
__________________

i wanna share something with you girls out there (sebab guys dont wear make ups kann?). 

have you ever seen or heard of Elianto? mesti lah pernah kan. benda tu bersepah dekat shopping complex. you can find it easily. kedai warna hijau pucuk pisang yang sangat terang benderang. tahukah anda, yang sekarang ni Elianto tengah buat promotion? sebarang pembelian Colour Studio Pearl Shine Shadow, anda akan dapat free satu. eh? cakap apa ni diri sendiri pun tak faham. er. kiranya, korang beli satu eye shadow, akan dapat lagi 1 eye shadow percuma. yes. BUY 1 FREE 1! *lompat lompat* 

cantik kannnn?! *pengsan*

but wait. tawaran ini hanya sah untuk Colour Studio Pearl Shine Shadow ye. dont worry. colour colour dia lawaaa. sangat lawa. tadi pun saya dah borong sampai 10. maksudnya, 5 set lah. kan buy 1 free 1. hee. nana kenapa beli sampai 10? sebaaab, dia punya palette pun sekarang tengah offer. untuk palette 10 refill, hanya sekadar RM56 sahaja. murah! itu termasuk 10 eyeshadow pilihan korang sendiri.

10 & 4 colour refill palettes.

tak faham? macam ni.. antara banyak banyak Colour Studio Pearl Shine Shadow yang ada, korang pilih 10 warna & campur sekali dengan palette tu, total semua harga RM56 sahaja. the best part is, korang boleh pilih sendiri nak colour apa! eyeshadow 10 + 1 palette = RM56.00. murah kan? bagi saya murah lah. banding dengan kedai kedai lain yang saya pergi semua pun nak beratus ratus je harga. haha. OH! lupa pulak. untuk sebarang pembelian RM80 ke atas, korang akan dapat palette free. best tak? barang free lagi. saya pilih palette 4 refill. sebab dia boleh pilih, sama ada nak palette 4 refill or 3 refill. baik pilih 4 kan? lagi untung. :)

so, apa lagi. serbu Elianto sekarang! offer ni sah sehingga May sahaja. 

saya perempuan. biasalah.
heheh.

10 comments

Kendra Bing said...

Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

JOIN today! It's FREE, quick and easy. Most of all, sharing at Kendra Bing is sexier.

Nava Kishnan said...

plenty to choose and buy, can be really confusing on which to purchase.

Syafa Ai said...

ko buat iklan elianto ke nana?? hehe

fieyza.rz said...

wah nana, sampai may ehh.. kena p sambar jugak nihhh.. weee!

marish sha said...

sha pun suka barang2 elianto .
eye shadow dia mmg cantik2 kan .
murah2 pula tu .

Nana said...

beeeetul :)

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Jengah2 Elianto tapi since eyeshadow MAC banyak lagi, maka tahan keinginan sambil gigit bibir.

hahha.

Nana said...

haha. mac lawaaa :')

MiSs aNySs said...

last two years i bought 8pallete eye shdow. masa tu xdak sale pon! but til now i x hbs lgi pkai =(

Nana said...

yeh? haha. eyeshadow mmg lembap nk habis. >.<