contest blog paling wonderful

rasa lega sikit bila paper Engineering Maths dah habis pagi semalam. hilang satu beban yang sangat sangat sangatt berat. pheww! 
_________________

tujuan buat entry ini adalah untuk..? iyee. saya join contest. sebab dah kena tag, so, why not kan? :)


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Jadi follower DHIA'S BLOG. *okay, check*
  2. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join. *saya perempuan kan?*
  3. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,... *err. okay check* (ceh perasan!)
  4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali. *check!*
  5. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini. *check*
  6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.  *check*
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan. *check*
  8. Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay?? *OKAYY!*

dan dengan ini, secara rasminya saya mengetag:

hihik. acap, bangga tak sorang je lelaki yang nana tag? wakakaka. :P
okay baiklah. entry tamat di sini.

terima kasih Dhia. :)

4 comments

Nadia Johary said...

Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best!! XD

Nana said...

baiklah :D

LORD ZARA 札拉 said...

semoga menang!

:)

Nana said...

terima kasih :)