a boyfriend for a day

nak bertolak pulang ke UTM, tapi macam banyak lagi benda tak settle dekat rumah ni. kesian dekat Syakir kot. haihh. mana kak ifa ni?
_________________

woot! teater Lat Kampung Boy Sebuah Musikal ternyata memang besssst. terima kasih kepada Pos Malaysia sebab bagi tiket free dekat abah. official sponsor untuk ktorg hari ini. HAHAH! not. && disebabkan & abah sekarang ada di Abu Dhabi dengan mak, so saya & adik, Syakir lah yang pergi tengok. memandangkan abang pun di Russia & adik, Syafirul di MRSM Pontian. hari ini date dengan Syakir je sepanjang hari. memang spend time habis lah. haha. orang even ingat he's my boyfriend. =.=' pfft! mentang mentang sama tinggi. wek. he's wayyy younger, tapi ketinggian melebihi umur. T_T

oh! what made the musical show a lot more special today? because even Datuk Lat (aka Datuk Muhammad Nor Khalid) himself pun pergi tengok jugee. & his wife, Datin Faizah of course. tidak lupa juga, Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah pun ada. Syakir kata, "first time adik jumpa sultan dekat depan mata." okay. =.='

to those yang tak tengok lagi, sila beli tiket sekarang. bak kata Awie, it'll end on my birthday, 5th of April. okay tak. Awie tak tahu my birthday, dia just cakap 5 April je.


esok confirm masuk paper.

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

he he he :)
Haruslah kan?
XD

LORD ZARA 札拉 said...

aaa..gambar kamu akan masuk paper gak eh?

XD

Syakir kan nak masuk paper. XD

Nana said...

HAHAH! tak de maknanyeee nk masuk paper sekali. :P