bestfriend: shopping

baru lepas habis tengok trailer Harry Potter and The Deathly Hallows - Part 2 Trailer. oooooohh! tak sabar nya nak tengok movie tu nanti. tak tengok trailer tu lagi? tekan je link di atas. :)
__________________

walaupun esok ada paper Engineering Mathematics, tapi keinginan untuk blogging tak boleh dihalang. nak rehat sekejap. sekejaaap je. kan orang kata tak baik baca buku waktu maghrib, so, sementara tunggu azan kan, nak online sekejap. HEHEH. >.<

saya nak cerita pasal salah satu online blogshop yang saya selalu browse & beli. sebab banyak yang dah tanya dekat mana saya beli shawl. ini adalah antara banyak banyak. korang pernah dengar tak Radiusite Hijab Online Boutique? kalau pernah, tahniah lah. bagi yang tak, meh nak cite.

Radiusite ni menawarkan hijab/shawls/selendang/tudung or whatever you call it, yang saaaangat lah lawa. saya pun beli dekat sini juga. memang rambang mata nak pilih. sebab semua pun cantik cantik! design shawls dia pun memang up to date. tapi korang kena cepat tau? sebab, boleh kata semua shawl yang dijual, semuanya macam pisang goreng panas. sekelip mata dah habis. SEBAB MEMANG CANTIK GILEEEERR.

Kak Ika, the owner pun sangat baik, lawa pulak tu. eh. malas lah nak cerita banyak banyak. tengok je gambar di bawah:






tergoda tak? haha. memang cantik cantik kan? nak tengok the real website? nak tengok facebook page dorg?


happy shopping!

6 comments

SYAFIQAHSALEH said...

ika mmg baik..tapikan kat radiusite cepat je shawl dia abis :D

Nana said...

haha betuuuuuul. sbb semua pun LAWAA :D

sarah mohamad said...

yang last tu macam berkenaaaaan sangat! hiks

Nana said...

haha. cepat pegi beli! :P

Nia said...

Hi nice blog! Saya nak share kedai online shawl yang saya suka sonnet18hijab.blogspot.com :)

Nana S. said...

thanks :)