the best celebration ever.

hari ini tak ada kelas sepenuhnya. kot. (hopefully koku tak ada) woohoo! best gileeee. haha. apa plan? berjalan dengan kawan kawan IF bangun awal. =.='
_________________

Alhamdulillah. 5 April 2011 sudah lepas. sambutan birthday kali ini lain dari yang lain sikit. sebab utama, mak & abah tak ada di Malaysia. dorg sekarang di Abu Dhabi. hmpfh. "mak! kakak demand hadiah dari sana okeh?" wuhahaha! :P tapi mak selalu hantar sms, bagitahu apa dia buat. aww. too much sugar lah mommy. too much sugar. hee. i know you miss your shopping buddy right here. teehee. :P

gembira sangat semalam. jujur cakap, saya seeenyum je memanjang. bahagia sebab ada kawan kawan yang awesome, family yang supportive, future husband yang romantik (ceyy) & everything lah. happy. :) ramai yang tanya, Encik KAM bagi apa? Encik KAM celebrate macam mana? haha. kawan kawan, dia bagi saya video. video of him singing our song. tapi sukehati je tukar lirik. haha. TAK APA! sebab sweet sangat. in that video, he played the guitar. seminggu ambil masa untuk belajar. just for me. aww. siap ada muffin with candles lah, birthday song lah. siapa yang tak terharu weh? haha. even my friends pun kata KAM manis sangat. haha.  

they called me princess for a day. hahah!
(kak zara, nk tahu saya tinggi ke tak, tengok ni! :P)

kawan kawan di UTM KL ni, malam tadi pukul 11.50, tak pasal pasal suruh turun bawah. kata ada meeting tergempar. nak bincang pasal survey camp lah whatever. & i was stewpid enough, to believe them. trust me, lakonan dorg menjadi gila. menyampah. -___-' kelam kabut pakai tudung sebab dorg suruh cepat. selekeh gila kot. haihh. turun bawah je, everyone sang "HAPPY BIRTHDAY TO YOUUU..". aww. speechless terus. =') kenapa dorg buat pukul 11.50pm? sebab on 6th April, birthday Seha pulak. so, celebrate dua dua. wahai Seha adik-comel-yang-lebih-muda-sehari-je-ceyy-konon-adik-lah-sangat-kann, happy birthday! :D

this is Seha :)


thank you so much dear friends. you guys are the best. THE best. seriously, i didnt see it coming. haha. thanks a lot 1-SAW. and thank you so much abang in Russia, for calling me in the middle of the night. ingat jugak birthday adik ye? haha. ;)

the best birthday ever.

4 comments

an_Nur said...

happy besday dear! sunway j0m! i blanje. ngEe~

Kendra Bing said...

Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

JOIN today!

LORD ZARA 札拉 said...

Gila kejam ada pesanan khas untuk Kak Zara tentang ketinggian ni. Haip! Haip!

Hahahaha.

Apa pun, happy belated birthday my sweet lil sis. :) KAM memang sweet. Kak Zara suspect dia ada skandal dengan pengeluar gula terbesar.

LOL!

XD

Nana said...

anis: SERIOUS?! whoaaa. jom. sekarang jugak :P

kak zara: ahaha! :P