because i know its his favorite

so cant wait for tomorrow! uih. i sure hope everything will turn out great. note to self: nana, esok jangan gugup, jangan nervous, jangan gementar. chill. relax. be yourself. fuh. okay. 
_________________

dah 2 semester duduk di UTM International Campus, KL ni, tapi petang tadi baru first time pergi pasar malam dekat Sri Rampai. yes, first time. jelas menunjukkan bahawa pasar malam bukanlah tempat kegemaran saya. haha. pergi tadi pun sebab teringin nak tengok ada apa. kawan kawan selalu pergi tiap tiap minggu. ehem. saya tiap tiap hujung minggu kan mana ada dekat kolej. selalu jumaat je mesti hilang. pergi mana? balik rumah lah! hee.

punyalah excited tadi. sampaikan dorg pelik, "nana, ko kenapa active sangat ni?". whoops. obvious sangat eh? haha! tadi jugak, first time dalam hidup, saya nampak orang buat Apam Balik letak Milo. itupun sebab Syafa nak beli. first time weh. punyalah jakun. haihh. masalah. =.='

dah puas jalan jalan, on the way balik, "kawan kawan, tangkap gambar sekejap!". tengok dorg punya barang. banyak gila okay? banyak gileee. -___-' 

nana punya mana, nana? ni. 2 plastik je. kebab ayam for dinner && taufu fah untuk dessert (ceh!). 

kenapa beli taufu fah? sebab rindu dekat Encik KAM. itu favorite dia. so, beli lah. walaupun dia tak ada, tapi nak makan jugak. rindu. =')

aww, sayang sweet tak i? 
HAHAHA! tettt.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Budak tau fu fa kat tempat kak zara kacak gila~

walalalala~

Nana said...

HAHA. pegi sana semata2 utk tengok muka dia ehhh? :P