almost there,

aww aww.. im currently watching Prince William & Kate Middleton's wedding ceremony. comel gileee.
_________________

mata sekarang sedang tengok tv - The Royal Wedding, tapi tapi tapi at the same time mahu post blog juga. ada benda mahu diberitahu. homaigod. terkejut gila okay? haha. thanks to, Shida. again, kalah Mami Jarum Sedunia,  dia lah tukang pembawa cerita. terima kasih tolong bagitahu ye Shida sayanggg? haha. :P


tengok ni tengok ni! WHOAA. terkejut okeh? haha. tak sangka gambar dah keluar. tssk. nak tahu lebih lanjut? tengok lah dekat SINI then baru tahu gambar ni untuk apa & mengapa. tak sabar nak tunggu the real photo. :)

sedang tersenyum lebar.
HEE.