7.

dah beli majalah Dara.com keluaran May yang terbaru? kalau belum, pergi lah beli. edisi kali ini lebih tebal daripada biasa. rugi kalau tak beli tauu tauu. ;)
_________________

apabila kita frust, kita buat apa? dan apabila kita stress, kita buat apa? tak payah jawab. kawan kawan saya ada the perfect solution for that particular problem. *angkat kening laju laju*

tengah hari tadi during lunch hour, directly right after our Engineering Survey's (penyumbang stress) exam paper, we went to Jaya Jusco. mula mula nak makan je. betul. nak makan JE.

hamek kau. meee lan tak.

TAPI... (capital okay?)
bila dah lalu depan arcade & idea gila gila dorg ni datang, mula lah buat benda mengarut. yang tak pernah jejak kaki dekat sini pun masuk jugakk.

main benda alah ni.

main benda alah ni jugak.

benda alah ni pun boleh.

eh. ini pun best. JOM MAIN RAMAI RAMAI!

seriously, tengok dorg ke hulu ke hilir pun dah exhausted gila. so, i end up sitting, atas benda ni je. dah macam orang tua dah cepat penat. HAHAH! ini semua salah surveying. study sampai pagi buta tapi bila exam, satu kelas tak boleh jawab. -____-' *facepalm*

friends.
they amazed me most of the time.

No comments