with the other boyfriends,

only a few hours to go before KAM's arrival in KLIA. oh gosh. i dont even know if 'excited' is the right word for what im feeling now inside. whatever lah. yang penting, saya sangat tak sabar mahu jemput dia. rindu lahh. hee. 
_________________

suppose, petang tadi ada kelas Soil Mechanics tapi Prof Karim cancel. HAHA! so, ktorg pun apa lagi, wooooshh pergi ke Wangsa Walk Mall tanpa berfikir panjang. actually, this idea came from the boys. dorg yang ajak us girls keluar pergi tengok movie & main bowling. mereka mahu tengok Hikayat Merong Mahawangsa. but Sarah, Syafa & myself tak nak tengok cerita tu, so ktorg beli tiket The Black Swan. honestly, movie tu banyak scene yang terkejut terkejut, which, i dont like. but still, the movie was awesome pawesome

ehem. sekejap. no to brag la eh. but, time main bowling, I WONNNNN THE BATTLE AGAINST THE GUYS! WUHAHAHAHAHAHAHAHA. ehem. bukan nak bragg. bahaha! :P seriously, gila lamaaaa okay tak main bowling? the last time i remember was time sekolah menengah. or maybe matriculation? er. entah. lupa dah. memang berkurun tak sentuh bola bowling. tapi tadi main, fuwaaahhh! i still got the skill in me lah. wakaka. ehem. bukan nak bragggg. hihik. xD



oh. but benda yang tak bestnya time keluar ni, i didnt get to buy my favorite lip gloss. wuu. sebab Elianto dah tak keluarkan dah product tu. WT..? its my favorite! how can they not have it anymore?! terpaksa beli jenis yang lain pulak. haihh. jap japp. some of you might think 'nana! ko bukan ke dah ada 13 lip gloss? beli lagi?!' okay jap jap japp. 2 ketul dah habis ye. so, saya beli lagi 1. see. bukti yang saya memang pakai lip gloss sampai habis 2 sekaligus. kihkih. (memang gila lip gloss)

and ramai pun tahu, yang saya saaaangat gila dengan baju (dah tau birthday present nak bagi apa eh?), so sangatlah pantang nampak baju lawa lawa. tadi masuk kedai Pearl Harbour dekat Wangsa Walk, jumpa baju comel, BELI! RM10 & RM29 each. murah okehh? Kak Anys terkejut saya beli baju murah. fine kak anys, finee. =.='

walaupun keluar kali ni agak sekejap, tapi i had a lot of fun. especially time main bowling lah. gaduh gila gila dengan budak laki. "bagi masuk longkang!" "HAHAHAHAHAH! hebatt lahh tak kena langsung." "woohoo! kena satu jee." "jeles tak jeles takkk?" haha. glad that i could spend time with these amazing people. 

couldnt ask for better classmates.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

My matriculation peeps lagi awesome dari UTM punya tapi still, UTM punya coursemate masih long live friends. Dorang jaga Kak Zara macam baby. Hahaha.

Kalau demam tolong tuamkan dengan kain basah, kalau penat, dorang urutkan. Totally tak boleh kata apa2. Kalau malam2 sejuk, dorang siap tolong teman tisur sekatil.

Sobs.
I'm so into memories. >.<

Nana said...

serious? WHOA! gila baikk. haha. tp tp tp, biasa la tu kot? matrik kan ddk jauh dari family. serious time matrik tak de life lsg. :P