Tips: dapat duit dengan cara mudah.

semalam dah decide, pagi ni nak ponteng kelas for the first time. dah semangat dah ni, nak ponteng kelas. tapi tengok tengok pagi tadi, kawan bagitahu kelas cancel. hmpfh. tak jadi jugak nak ponteng kelas for the first time. -___-'
_______________

have you ever heard of Churp Churp? maybe untuk para bloggers, Churp Churp may sounds familiar. but to those yang tak pernah dengar lagi, Churp Churp is a platform where you can generate money easily by sharing ads, campaigns & so on. sort of Nuffnang jugak. sebab Churp Churp ni adik beradik Nuffnang. so, lebih kurangg je. :)

ehem. to those yang dah tak sabar sabar nak SHOPPING (macam cakap dekat diri sendiri je) tapi duit still tak ada lagi, apa kata join family Churp Churp? senang je. just click link di bawah & it'll take you directly to Churp Churp. selamat mencuba. :)

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

sukee duit. :D

No comments