definitely not the last wedding

pagi tadi entah kenapa, bukak Youtube, dengan harapan nak tengok iklan. HAHAHA. carilah segala jenis iklan yang ada. terjumpa iklan Sunsilk. terus download lagu Indigo-Istimewa. masalah gila. =.='
_________________

untuk wedding pada hari ini, saya dah tak ada baju. semua pun dah bosan. so, apa lagi godek godek almari mak. dah jumpa baju, shawl pulak tak ada yang sesuai. haihh. susah sangat nak buat pilihan, so angkut terus sekali 3 baju kurung mak masuk dalam bilik. abah nampak, lalu beliau pun berkata, "hamboihh. tu nak buat apa sampai 3 tu? ish ishh." ehem. anak dara abah ni memang macam ni, tak tau keee? hahaha! and mak, gelak je lah. sebab dia dah ada baju pilihan untuk dia dah. thanks to me. haha. 

hari ini ialah wedding Afniza + Nurudin. anak kepada kawan mak & abah. sama sama office TNB. so, boleh kata kebanyakan orang yang datang tadi, semuanya muka muka TNB belaka. haha. majlis dibuat di Kelab Rahman Putra, di Sungai Buloh kot? entoh ler. heheh.
pelamin dia cantik. kek pun comel je, takde sampai bertingkat tingkat. makanan pun, alhamdulillah sedap jugak. tapi saya makan sikit je ye. perut buat perangai. mengada sungguh. 


my youngest brother, Syakir, told me, "pengantin perempuan tu pakai kasut tinggi gilee kakak." and i was like, "ye kee?". haha. bila berdiri sebelah, eh sama tinggi pulak? tapi dia punya tipuuuu. wakakaka. *lempang diri laju laju* xD


bersama mak tersayang yang sangatlah comel. bila saya cakap nak tangkap gambar je, mak pun layannn je kerenah anak perempuan sorang ni. saya kata nak tangkap gambar dengan pengantin, mak cakap, "jom. mak tangkapkan." aww. she truly is the greatest woman on earth. you're irreplaceable mommy. i love you dearly.

dah tukar gambar di Facebook.

5 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!
Auntie S comel!
XD

Dan ya, beg kamu cantik woo~
XD

princess_shida said...

mak ko smgt gila muk time tngkp gmbr!!!
comeyh~~~

Nana said...

kak zara: bonda saya memang comel orangnya. haha :)

shida: mak aku tak ready lahhh. haha.

Muhammad Salman said...

best dan meriah

Nana said...

salman: kan? meriah gilee :D