a shopping spree like never before

hari ini (sabtu) ada wedding lagi. aww. weddings are definitely my favorite! (baca: weddings! my favorite.) tak sabar rasanya nak tengok senior time sekolah dulu bersanding dekat pelamin. macam tak percaya pun ada jugak. anyhow, congratulations! saya nak pergi ramai ramai dengan kawan sekolah. wahh! rinduuu. :')
_________________

to be honest, malam semalam was my FIRST time pergi shopping: penat. first time okay? er. nak ulang lagi ke? FIRST TIME PENAT PERGI SHOPPING. haha. selama ni pergi shopping semangat gila, tak penat langsung. jalan pun lajuuu je macam lipas kudung. tapi kali ini, saya yang banyak duduk bila kawan kawan tengah belek belek kasut dekat setiap kedai.

maybe because i've bought 2 already, and they still have none? HAHAHAHA! lepas tu bila kawan kawan tengah tengok kasut, mula lah bosan. sebab Mimi kata, "nana, dah! ko dah ada 2 kasut. cukup. jangan tengok dah!" baiklah Mimi. i'll sit down and be a good girl. sebab itu kot saya cepat penat? sebab kena duduk diam tanpa buat apa apa. T_T

we went to Sungei Wang & Times Square. & oh my. kasut di Vincci teramat sangatlah murah. because they're on sale. homaigod. i can get a pair of wedges at about RM20. can you imagineee?! *pengsan* err. okay, tak boleh bagitahu mak. nanti dia bising, "KAKAK DAH ADA BERAPA BANYAK KASUT DAH NI? 10?! BELI HEELS LAGI? KAKAK DAH TINGGI DAH." huu. tapi lepas tu mak pinjam jugaaak. -___- ehem. hari ini saya beli kasut warna hijau! hah. puas hati. tak ada lagi kasut warna hijau. 
next mission: beli kasut purple/biru/kuning. *sengih besar besar*

(Fafa, kenapa jengket? haha)

eh lupa pulak. ehem. nak bagi credit dekat Mimi (the one standing next to me). hari ini dia sponsor beg untuk saya. HAHA! Mimi kata, "nana, hari ini ko artis aku. aku manager ko. gaya dah ada dah." artis lah sangattt. they said just because i wear my pashmina macam ni, ada gaya artis dah. HAHA. lawak. =.=' artis nerd baca buku dalam train. oh. i just lovee reading. :')
(candid by Sarah)

oh! tadi saya jumpa Nicole Ann David. jeles tak jeles takkk? wuhahaha. okay tak tipu. tak jumpa pun. tengok dari atas je dia main. :D she's awesome pawesome

a girl's gotta do what a girl's gotta do.

5 comments

azra wahab said...

eh..td azra dgn afiq g jugak TS..tgk jugak nicol david mase 2..dlm kol6 lebih..kalo tau nana ade kt situ, leh jmpe..=))

LORD ZARA 札拉 said...

woot!

budak ni memang comel lah~

Nana said...

azra: ohhh. DATING EK? haha :P

kak zara: siapa comel? kawan2 saya? oh memang. :')

azra wahab said...

xdating lor..teman mbe cr brg..

Nana said...

ehem. ye keeeee? haha. if tau, boleh je jumpa kan? takpe takpee. lain kali :)