pulang ke sarang semula

Garfield dah tak melekat dekat rumah. asyik keluar berjalan cari kucing betina. hampeh sungguh. gatal miang! haha. Ginger jugak yang comel, sukee je manja manja dengan kakak ye? hee. 
_________________

sama ada petang ni, or maybe malam, kena bertolak balik ke KSJ semula. er. nak balik petang ke malam eh? hadoih. malasnyeeeeeeeee. if ikutkan hati, nak je duduk rumah lama lama. wahai professor professor sekalian, sila batalkan kelas untuk sepanjang minggu ni. HAHA. kan best if macam tu. keep on dreaming, nana. :P

er. if balik lewat petang, traffic jam pulak. dah lah KL. boleh gila jiwa dan raga dengan traffic jam dekat sana. kereta pulak, kenapa kotor balik?! susah betul if parking kereta bawah pokok. adeeee je yang nak menyumbang jadi hiasan tambahan. tembak bontot tu baru tahu, heh burung? =.='

kereta mandi. baru 2 kali seumur hidup dia. HAHA! yang ni pun bukan tuan dia yang basuhkan. tapi tuan dia suruh orang lain. haa. kan dah cakap saya maaalas nk cuci bontot keretabukti! :D
sekarang kereta bukan macam ni. haihh.
kena basuh, baru boleh balik. =.='

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Gigih woo!

XD

Nana said...

penat tahu kak? haha. menci malas tak suka & segala yang sewaktu dengannya xD