pita pengukur yang hebat

ehem. Justin Bieber with his new haircut lah! tengok sini tengok sini: Selena Gomez: Hate From Bieber Fans 'Hurts'. aww. dia nampak lagi mature dari his real age. personally, i think Bieber & Gomez dah comel dah together. i like JB, and i LOVE Selena Gomez. they're adorable, so tak payah lah nak hate hate nii. korang tak dapat apa pun. :)
_________________

tahu apa itu pita pengukur? a.k.a measuring tape? 
bukan bukann. bukan yang atas ni! tapi, ini pita pengukur yang BESAR PUNYEEE! (muka excited)
yeaaaahh. ini pita pengukur untuk buat surveying. so tadi pagi bila kena buat surveying, first time seumur hidup nampak measuring tape besar gedabak, punyalah excited. lepas tu buat harta, conquer sorang sorang. tak bagi kawan kawan lain pegang. nama je ketua kumpulan. (buruk sungguh perangai) 

best betul main benda alah ni. semua benda pun nak diukur. EXCITED. =.=' di bawah terdapat bukti bukti jelas menunjukkan bahawasanya Nana, tersangatlah jakun nampak pita pengukur bersaiz besar ni. dulu time kecik kecik mak bagi main yang kecik je. -____-'

(tekun tak? BAHAHAHA!)
dah bosan ukur bahan, apa kata ukur diri sendiri? eh. boleh lah! nampak sangat jakunnya di situ. =.='
technologies, they amazed me. 
HAHA. =.='

3 comments

miss farhah said...

sumpah kelakar. hehe.
kesian u. :P

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Berat benda tu~

XD

Nana said...

farhah: HAHA. okay. >.<

kak zara: berat? ehem. perli ke? wahaha.