only hope

Ginger dah lama tak balik. sudah lebih 4 hari. mana dia? Ginger, balik lah. mak rindu sangat. sampai demam demam. balik lah, please? ktorg semua rindu kan Ginger. T_T
_________________

tahu apa itu I ♥ Bazaar? hm. I ♥ Bazaar ni.. eh. pergi google sendiri lah! hee. tapi tapi tapi, tadi di Subang Parade, I ♥ Bazaar ada lagi. im sure dekat Plaza Alam Sentral Shah Alam pun ada. tapi malas la nak pergi jauh jauh kann. the other day dah pergi dah I ♥ Bazaar ni, memang shopping sakan lah. tapi for today, saje mahu save duit sikit. sikit je lah. beli tu ada jugak. eheh. tangan gatal sangat nak beli. =.='

apart from I ♥ Bazaar, tujuan pergi Subang Parade petang tadi was because, mak nak beli bag, kasut & apa tah lagi. lupa. iyee. this time, its her turn to shop. puas lah pusing satu Subang Parade, tak jumpa yang berkenan di hati. last last? masuk Parkson jugaak. beli beg di situ. kasut? tak beli. sebab tak sempat.

sementara mak sedang pilih pilih bag tadi, ehem. saya kan sangat lah hyperactive, so, "adik adik adik! meh sini. nanti kannn, untuk birthday kakak, kakak nak purse yang ni tau? adik beli kan untuk kakak eh?"

"ha! untuk handbag pulakk, kakak nak beg ni tau. boleh eh boleh eh? alaa, bukan selalu adik beli hadiah untuk kakak. kan kan kann?"

tahu apa jawapan dia? =.='

him: "adik mana ada duit lagi. tunggu nanti adik dah umur 18 tahun."
me: :okay! adik umur 18 tahun nanti kakak tuntut. MWAHAHAHAHA."
him: "eh tak tak tak. tunggu adik kerja dulu."
me: "okeh. boleh je. lepas tu adik beli hadiah untuk kakak eh?"
him: "eh tak. bukan bukan. tunggu kakak dah tua. kakak 40 tahun, adik 32 time tu. ha. baru boleh."

saya terdiam terus. =.=' sampai macam tu sekali? kena tunggu dah tua baru dapat hadiah daripada adik sendiri. FINE. 

sedang bersiap untuk bertolak pulang ke UTM. 

5 comments

Mohamad Uzair Bin Othman said...

kuat shopping ea

Farhana Jafri said...

hahaha klau mcm tu baik xpyah mnx.. baik beli je ngn duit sndiri.. sabo je la ngn prngai akaks2 ni.. hahaha

Nana said...

uzair: HAHA! kuat ke? tak kuat sangat kot. :P

farhana: kann? ish. sedih betul. kedekut. =.='

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha.

adik2 belum ada beli hadiah untuk along gak lagi kot? ke ada time kecil2 dulu?

hahaha.

lupa~

Nana said...

haha. suruh beli lagi :P