the one whose worth waiting for

best betul online dekat rumah. Unifi tersangatlah laju. so, tak payah guna Broadband macam dekat UTM lagi, sebab Wifi tersangat lembap. nak upload gambar pun gila sekejap sampai boleh upload berjuta juta lagi. (gaya macam baru pakai je Unifi ni =.=')
_________________

mood: sedih kot?

sebab: 
i've been excited about this earlier this week (baca: memori budak hingusan and with the other boyfriends,). sangat excited okay? saaaaaaaangat excited. tapi bila hari yang dinanti nantikan tiba, benda lain pulak jadi. hm. padan patut jugak lah. patutnya jangan excited sangat, sebab kita tak tahu apa yang akan terjadi kann. tapi entah kenapa, sebab dah lama sangat tak jumpa dia, jadi perasaan tu membuak buak. hmpfh. T_T

Encik KAM terlepas flight pukul 1.15pm tadi. sebab dia lambat sampai airport. i was already on the road, going to KLIA the moment he told me. patah balik lah, balik ke rumah. wuh. sedih kot. kesian Syafa yang tolong teman. dah lah pagi pagi dia terpaksa ikut pergi campus awal gilee. sebab hari ini decide nak bawak kereta, lepas kelas terus ke KLIA. pergi awal sebab takut parking tak ada. tapii, plan tukar last minute. 

hm. so, untuk lupakan sekejap pasal hal tu:

nana: "Syafa! jom pergi Subang Parade lah! alang alang nak balik rumah ni. 
singgah jap makan. lapar." 
syafa: "ko jangan nak shopping eh nana? makan je."
nana: "teeheeehehehee. tengok lah dulu."
syafa: -___-

disebabkan on the road tu dah beli susu yang sangat sedap, iaitu Dutch Lady Full Cream, perut pun dah kenyang terisi. so decide nak makan something light. Sushi King jadi pilihan. :D
Syafa tengah tengok tengok menu. nana? dah start makan 3 pinggan dah. my favorite, EBIKKO! hee. memang kutip yang tu dulu lah kann dekat counter. HAHA.
ehem. tadi kata kenyang, tapi lepas tu? pinggan ke-empat. =.='
HOMAIGOD! i cant help it. walaupun kenyang tapi sedaaaap. && balas dendam pagi tadi tak dapat makan, sebab terlalu nervous pasal nak jumpa KAM di KLIA. nervous sangat sampai selera makan hilang. sekarang, semua benda sumbat. hmpfh. last sekali?
6 pinggan terus. hamek kau. HA HA HA. perut tong. tapi tak gemuk. perut tong. tapi makanan entah hilang pergi mana bila dah masuk perut. =.=' oh lupa. sempat jugee beli baju sehelai di BEGA. hah. puas hati. 

KAM, cepat pulang. 
saya still tunggu kamu.

6 comments

LORD ZARA 札拉 said...

KAM!

Cepat balik!

Cepat!

Nana said...

haha. :)

Syafa Ai said...

ko shopping gak nana!!! hahaha... sabarnyer...

Nana said...

bahaha. TERshopping lah pulak. xD

syafawati said...

dekat dashboard, the one whose worth waiting for, sebelah tu gambar aku.
macam aku je yang worth waiting for tu, HAHA
*muka perasan mintak penampar kan?*

Nana said...

geli. bla! haha.