the one that i love most

sedang sibuk membuat persiapan untuk malam esok. penat sangat, sampai kan tak cukup tidur just to make it perfect. oh ada apa malam esok? nanti lah. :)
_________________

a few days ago, i posted an entry saying that, Ginger dah lama tak balik ke rumah (baca: only hope). hampir seminggu dia hilang entah ke mana. satu keluarga saya risau. mak sampai demam demam. semua orang rindu kan Ginger. dah lah comel, tak banyak kerenah pulak tu. tak pernah nak susah kan orang. oh! even si busuk Garfield pun asyik membebel sorang sorang (orang ke?) sebab tak ada kawan nak main. asyik tidur je kerja. 

Alhamdulillah, hari rabu lepas (semalam), Ginger dah balik ke rumah. mak hantar gambar dekat saya pagi pagi. sebab dia tahu saya nangis nangis Ginger tak ada. T_T bukan apa, bila kita dah terlalu sayang kan sesuatu, tak kira lah manusia ke, haiwan ke, bila tiba tiba dia hilang, mesti kita rasa sedih gila kan? we had Ginger since he was little. sekarang dah besar dah. siapa tak sayangg? 

lega bila dapat tahu yang Ginger selamat pulang. risau kot kot ada something happened to him ke. nasib baik tak. kan best if dapat faham bahasa kucing, boleh tanya dia mana dia pergi. hahah! sangat tak sabar nak balik rumah hujung minggu ni untuk jumpa Ginger yang tersayang. :)
dia kucing jantan.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

dah jumpa hang tak habaq mai kat ceq~

=____________=

Nana said...

alaaa. sorry kak zara! luperrr. >.<