now is his turn,

seronok balik rumah. semua benda boleh buat. makanan pun boleh makan sepuas puas hati. WUHAHAHA. (evil laugh) sajee je nak buat kawan kawan dekat UTM jeles. MIAHAHAHA. (evilerrr laugh)
_________________

okay, sebelum tu, sila baca sinisinisinisini and sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut. :)

dengan berakhirnya wedding Rahimi + Afiqah tadi, maka berakhir lah sudah mission saya untuk hadir ke kelima lima wedding berturut-turut. bermula daripada wedding anak lecturer Engineering Maths 2 orang, sampai ke wedding anak kawan abah, sampai ke wedding kakak Kak Anys minggu lepas, dan hari ini, wedding senior saya di sekolah menengah duluu. 

5 minggu berturut turut saya makan nasi orang kahwin. or, nasi kenduri. or, nasi minyak. alahhh. i know you know what i mean. haha. untuk hari ini, saya suka tengok ragam senior saya tu, Rahimi. macam macam mimik muka dia buat masa orang nak tangkap gambar dia. nak tergelak je tengok. 






seronok pergi wedding dia. sebab apa? sebab dapat jumpa a few seniors time dekat sekolah dulu. semua pun dah besar besar dah. dulu semua pakai baju seragam sekolah je lagi. HAHA. sekarang semua dah pandai bergaya, dah berkereta, muka pun ada yang dah lain sikit. tapi still boleh cam lagi. :')

congratulations to Rahimi & wifey. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. ehem. antara senior senior sekolah, lepas ni giliran siapa pulak ye? tak sabar nak datang korang punya wedding pulak. hee. oh ye, nana pergi wedding pakai apa selalunya? nana pergi wedding MESTI pakai baju kurung. tak pernah pakai baju lain. sebab mak dah ajar sejak kecil lagii. :)


gambar extra di Facebook. selain tu, tunggu Fara upload. :)
esok ada wedding lagi.
anak kawan abah/mak.

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Siap bawa DSLR tu Nana.

:p

Nana said...

mmg selalu bawak kak zara. :)

MiSs aNySs said...

i p kenduri td pon tema silver!

Nana said...

oh yeh? wahh. haha. :)