no, its NOT friday.

pergi ke kelas hari ini dengan cara pakai pashmina baru. saje. bosan. lipat sana lipat sini. kawan kawan tanya macam mana buat. penat tunjuk ajar dorg tadi. ceyy. tunjuk ajar lah sangatt. =.='
_________________

what day is it today? Monday. alright, eventhough today is NOT friday, but saje mahu tulis about this one song by Rebecca Black - Friday. pernah dengar? sekarang dah famous sangat kot dekat Youtube. tapi yang sedihnya, boleh kata most of it are negative feedbacks

sebab, memang honestly, first time dengar lagu ni dekat Youtube pun, i was like, "whatt?" but then, the song itself is very catchy. i mean, melodi lagu ni senang untuk diingat & dihafal. memang lah this song is very simple, tapi macam tak ada makna. baik tak payah buat recording. lagu lain please!

Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin')
We-we-we so excited
We so excited
We gonna have a ball today

Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after...wards
I don't want this weekend to end



perlu ke describe satu satu? even budak kecik pun tahu selepas Sabtu ialah Ahad. pfft. =.='

sorry kutuk. jujur. 
HAHA.

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Lagu ni sumpah nonsense even tho dia jadi cam fenomena~

mungkin sesuai untuk budak tadika nak hafal hari~

Nana said...

betul. sangat. =.='

Sogeking Kun said...

lagu apa-apa pun, bila dah banyak kali dengar, jadi best jugak. =)

Nana said...

because of the melody. not the lyrics. but still, to me personally, i think this song is trash :)