makanan untuk orang sakit

hari ini (rabu) tiada kelas. WOHOHOHOHOOOO! kawan kawan semua dah ajak keluar makan Pizza Hut lah, McD lahh. kita nak pergi mana kawan kawan? saya drive jee. :D
_________________

sakit perut still ada lagi sikit sikit saki baki dalam badan. tapi, its getting a lot better compared to yesterday. sekarang dah boleh makan macam biasa & jalan macam biasa. tak ada lagi rasa mual or senak or cirit birit. alhamdulillah. :)

tapi from now on, makan minum kena jaga, bak kata KAM. risau sungguh dia. haha. baiklah. so, sekarang saya sedang mengelakkan makanan yang berminyak & pedas. ini yang saya makan untuk semalam. for dinner and lunch. hah. hamekk. sungguh berkhasiat. T_T


teringin nak makan ayam gorennggggggg. ikan masak sambaaaaal. tapi tapi tapi, hmpfh. sabar je lah. perut, cepat sembuh ye? nanti kita telan semua benda. heheh.

tak skip makan lagi.
janji.

5 comments

tenangsudey said...

get well soon.. amiin

Nana said...

oh thank you :)

sherah said...

alaa shiannye dia sakit hehe.makan sup2 je dah la hehehe. dah elok kang haa pi lah melantak semua. :P

Nana said...

haha. thank youu kak sherah :)

LORD ZARA 札拉 said...

Ni kalau hospital tengok ni, mau nya dia terus suruh apply kerja sana~

XD