makan freee.

blog dah bersarang, lama sungguh tak jenguk. busy je memanjang. HA HA. busy assignment berlungguk. -___- sekarang ada free time, blog, rinduuu lahh. hee. 
________________

pernah dengar tak H.R Steakhouse dekat Kampung Baru, KL? pernah pergi tak? pernah try makan tak? if pernah, lain cite lah. if tak pernah, meh nk bagitahu, makan situ bestt. harga pun murah. tempat pun besar. tapi satu je, tempat tu gila nak mati gelap. =.=' saya ni dah lah rabun, buta & segala yang sewaktu dengannya. bila kena makan dekat tempat gelap, memang lembap lah kann. apa pun tak nampak. hadoih. 

tapi makanan dia sedap lah. granted, you should go try and have your meal there. ktorg pergi dinner tadi pun, sebab Zamir nak belanja. woot! terbaik lah Zamir. lain kali belanja lagi okeng? haha. thanks a lot! :)
upper left: Sarah's, Jua's, Fafa's.
lower left: Mimi's, mine, Syafa's.

yes. that's Zamir, in green. -__-

Mimi kata, "Zamir, 1 pinggan tak cukup. nak tambah lagi boleh?" er. memang tak cukup. ini bukti:
tolong habiskan makanan Syafa puleee. hahahaha. perut saya kan besaaaar. kan Mimi kan kan kann? TAK! haha. :D

selepas makan, elok lah exercise untuk mempercepatkan proses penghadaman segala makanan makanan yang sedia ada dalam perut. so, KITA PERGI TAMAN KLCC NAK TAK KAWAN KAWAN!? hee. 


balik ke KSJ, a few minutes before pukul 12. if lewat lagi, memang tidur luar lah jawabnya. haha. tak pernah try and tak nak try pun. by the way, thanks kawan kawan yang awesome pawesome. you guys are the best. :)
jaaaarang keluar malam.

4 comments

Scha Ara said...

makan free memang best dan sedap kan??
keh3..

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe.

ok.

pagi2 view memang lapar~

cist~

kat KL pun lebih 12 pak guard tak bagi masuk eh?

Nurul dot..dot..dot said...

penah makan kat krusty krab malaysia x? hehe jangan maen2..kat kg.baru pun ade krusty krab tau..

entry nurul makan kat krusty krab:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/02/jalan2-cari-makan.html

Nana said...

scha ara: HAHA! betul betul betul :D

kak zara: haha. jomm makan :D
eh. betul. ksj mmg ngada sikit. nk kena masuk before 12. T_T

nurul: belum lagii. nanti one day ehh ;)