lost to temptation

penat berlatih tarian petang tadi. siapa kata menari bukan exercise? siapa kata? siapa kata? cuba buat tengok? berpeluh peluh ketiak korang nanti. BAHAHA. eh. result SPM dah keluar kan? hm. kawan kawan, sila bagitahu result anda kepada saya ye, terima kasih. :D
_________________

MIAHAHAHA. (gelak jahat)
perut saya sudah pandai behave dia punya behaviour (?). so, disebabkan dia tidak meradang lagi, for lunch tadi, ktorg semua woooosh pergi ke Pizza Hut sebelah Wangsa Walk. dah kata dah, Wangsa Walk tu memang kedai runcit ktorg dah sekarang ni. haha. if bosan je, memang pergi area tu je lah. kenapa Pizza Hut jadi pilihan? sebab tak nak makan makanan orang sakit dah. && sebab Sarah teringin nak makan pizza. kenapa? tanya dia. er.

percaya tak if saya cakap ktorg makan ni je untuk lunch tadi? kongsi 5 orang. makan sorang sikit. percaya tak percaya taaaakk? ktorg tak cukup duit. tapi teringin jugak nak makan. ni je yang mampu. T_T

TETTTTT!

memang tak lah kann. haha. we tried the all new Big Shot Cheesy Pops. besaaar punye! tak main lah medium kan. semua pun perut tong okeh? hee. pizza ni sedaaap, tapi agak muak sikit lah. honest cakap, dia punya mayonnaise banyak sangat, so agak tak rasa cheese. tapi, hm overall alright lah. udang dia best. saya yang tak boleh makan udang (allergic) pun bedal jugak. kisah apee? heheh. :D

jap japp! meh nak iklan. HAHA

terliur tak? haha. dah try ke belum? if belum, sila pergi ke Pizza Hut sekarang. *angkat kening laju laju*

muka rakus nak makan pizza. :D

bahagia hari ini sebab perut dah makin okay. alhamdulillah gastrik sudah pergi. sekejap. & hopefully tak akan datang balik for a long longgg time. thanks Mimi Sarah Fafa Seha teman makan lunch. :)

lega tak payah minum ubat kapur.

4 comments

blogtilldrop said...

huhuuhu ..lapar la...

Taufan Bin Ribut said...

gluuuuuuup..(telan ait liur jap..)

LORD ZARA 札拉 said...

he he he.
dah makan.
nasib baik~

XD

Nana said...

blogtilldrop: haha. cepat try :P

taufan bin ribut: jeles lah jeles lahhh xD

kak zara: makan banyaaak dah. :D