handsome chocolate & cupcakes

baru lepas on call dengan KAM. katanya dia sedang packing barang. nak balik johor daaaahh! wuu. kenapa kamu kena balik eh? haihh. sedih sungguh. takpe takpee. insyaallah bulan depan saya datang Skudai ye jantung hati? :)
_________________

ini ialah kesinambungan daripada entry yang bertajuk: nak chocolate? sedap!. Aunty Nor sekarang semakin busy dengan business chocolate & cupcakes ni. makin lama makin banyak order yang diterima. sekarang pun orang memang gila chocolate kot (cakap pasal diri sendiri). cupcakes pun, sekarang dah dijadikan barang hantaran, hadiah birthday & all sorts. sebab tu lah permintaan makin tinggi. 

dekat sini ada a few gambar gambar design yang Aunty Nor dah buat sebagai contoh. if nak certain certain design, boleh tempah dengan Aunty Nor. bagitahu jee. nanti dia akan buatkan. Aunty Nor sangatlah peramah & baik hati. selalu bagi new recipe dekat my family untuk dicuba. if ktorg kata okay, jual. if tak, kena repair balik recipe tu. haha. kelmarin, dia bagi try Blueberry Egg Tart. homaigod! sangat sedap. macam dekat hotel punyeee. if nak, boleh lah order. :)

Aunty Nor: 0122295326










(my favorite!)



kadang kadang sayang nak makan cuppies yang lawa.

9 comments

LORD ZARA 札拉 said...

mak aii~

lawa amat ni semua!

:)

Nava Krishnan said...

nice skills, lovely and colorful.

Nana said...

kak zara: ahaha. yeahh cantik. tp sayang nk makan :)

nava krishnan: i knoww, right? :)

Cheqna said...

cantiknya..semoga berjaya :-)

Nana said...

thanks cheqna, but ni bukan saya yang buat. haha. :)

saya KILA said...

alamak . meleleh nampak . huaa . nak satu :)

Nana said...

nak satu? beli la beli laaa. haha :P

Lina said...

wahhh mmg mengancam lar...sy pun skrg ni tgh blaja nak buat sumer tu

Nana said...

oh yeh? good luck :)