CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

lawatan ke ASWARA pada petang ini adalah: WAAAJIB. so, nak tak nak, kena pergi jugak. hm. tak apa. tengok persembahan orang menari. best jugak. second time pergi, tapi last time untuk semester ni. :')
_________________

interested? jangan click banner ni. jangan okeh? jaaangan! HAHA. :D

SEBAB KENAPA SAYA PERLU MENANG?
heheh. malunyeeew. (perlu ke?) ehem. sebab saya tinggggggggii. saya bukan average size perempuan Malaysia. tinggi lebih sikit. && kurus comel comel daaaah. orang kata: "nana, dah boleh jadi model dah ni. tak nak kee?" haha. no comment. darah? jenis A. tapi campur campur dari Arab ada, Cina pun ada & Melayu, of course lah kann. so, sebab itu lah ketinggian lebih sikit, mata sepet sikit, muka? ehem. orang kata lawa kot? hahahaha. *tampar diri laju laju* oh! saya juga saaaangat peramah orang nya. if photoshoot dengan saya kan kan kann, sure gelak gelak je. saya memang senang gelak orangnya. banyak cakap pun ada jugak. 

oh. and the camera loves me! eh silap. i love the camera. seeeriously. saya pantang nampak camera. kalau bukan saya yang tangkap gambar orang dengan camera DSLR saya tu, CONFIRM saya ada lah dekat depan tu, posing siap siap dah suruh orang ambilkan gambar. so, insyaallah tak ada masalah lah nak pose depan FARIDISM Photography nanti. *angkat kening*

TEMA PHOTOSHOOT?
saya lebih suka portrait. sebabnya, dah berjuta juta kali dah saya nak photoshoot gambar portrait tapi tak kesampaian. so, untuk merealisasikan (betul ke eja? ah biarlah!) impian saya tu, sila pilih saya untuk menang. wakakaka. :D





tag:
syafa fafa emel

ini link kepada photoshoot percuma 
yang telah disebut sebutkan di atas. 
JANGAN tekan. wuahahaha xD


2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Moga2 menang bakal model!

XD

Nana said...

bahaha. tak harap pun. tapi if ada rezeki, alhamdulillah la kann :)