beautiful feeling,

lapar. malam ni saya dan kawan kawan mahu makan nasi lemak. woot! nasi lemak dekat dekat area sini sedap. makan sampai 5 bungkus pun saya sanggup. heh. :D
_________________

boleh tak nak cakap yang saya rindu? rindu pada kawan kawan. betul. sekarang semua pun macam, busy dengan life masing masing. ada yang di utara, ada yang di selatan. ada yang ke luar negara, ada yang jadi setan. EH? it rhymes! haha. tak takk! kawan kawan saya mana ada yang jadi setan. semua pun baik baik & comel belaka. =')

kawan kawan, saya mahu beritahu, bahawasanya saya AMAT rindu kan kalian semua. bila kita nak lepak sama sama? cepat pulang ye. korg lah yang jauh sangat. ehem. saya di KL je. ahaha. nanti korg balik kita nak buat aktiviti apa pula ya?

barbeque sudah. (baca: berpiknik bersama si dia) best sangat time ni. barbeque di tepi Pantai Bagan Lalang. daripada petang sampai lah ke malam. nak buat lagi boleh? tapi tempat lain lah puleee. 
oh this is my favorite part! SHOPPING nak takk? haha. yang ni selalu nya dengan kawan kawan perempuan boleh lah. (baca: dress up & make up: part 2) lelaki? hmpfh. sakit kaki lah, penat lah, bosan lah. wek. bila kita nak shopping lagi, kawan kawan? *angkat kening laju laju* :D

if kita pergi makan ramai ramai pun best jugak! where shall we go next? kita pergi tempat yang kita tak pernah pergi nak? tempat yang lawa lawa, ehem, jauh sikit kee. HAHA. :P lepas tu kita makan sampai perut pecah okay? aww. nak nak nakk! (baca: lost to temptation)
tapi, everywhere i go pun, i'll definitely be thinking of this one guy right here. dia lah yang saya SELALU mention dalam blog ni. (baca: a typical love story) Encik KAM, saya rindu kamu juga tahu? i wanna see you. cepat pulang. 

they are all amazing.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

See KAM?
Camne kamu boleh tanya camne Kak Zara boleh kenal kamu?

Dalam blog selalu ada gambar~
XD

Nana said...

ahaha. err :P