all time favorite!

malam ni akan ke Sunway Pyramid. nak tengok movie Hikayat Merong Mahawangsa dengan ohana pada pukul 8.35pm. WOOHOOO! haha. thank you abah. macam tahu tahu je kakak rindu pyramid. hee. :)
_________________

hari ini hari Sabtu. 26 Mac 2011. perlu ke bagitahu? perlu. sebab hari ini ialah Hari Jadi Abah. iyee. hari ini ialah birthday abah saya. so, HAPPY BIRTHDAY ABAH! walaupun kakak tahu abah memang tak baca benda ni, tapi, thank you for raising me. semoga abah panjang umur & diberkati Allah selalu. 

okay, so what we did on his birthday? pergi KL ramai ramai. woot woot! kenapa pergi KL? sebab abah nak pergi beli camera. so, abah & adik Syakir ke Low Yatt. mak & saya pergi ke Jalan TAR. beli apa? ehem. apa lagi ada dekat Jalan TAR tuuu? -__-'

serious best gileee shopping. bahaha. "mak nak ni!" "eh, yang ni macam lawa. mak, nak boleh?" "hee. mak, belikan?" "mak! nak nak nakkk!". HAHA! boleh gila tengok segala shawl & pashmina yang ada dekat sana. oh. for today, kebanyakan yang saya beli, ialah pashmina. sebab apa? sebab sekarang tengah gila suka pashmina & memang tengah dalam proses mengumpul pashmina sampai almari pecah. =') see seee. pergi tadi pun pakai pashmina jugee.

muka khusyuk pilih ni. =.='
dah jumpa! senyum nampak gigi :D

with all the shopping and walking and shopping and walking and shopping, perut pun dah mula berjoget. mak ajak pergi ke Restoran Insaf. dia kata dia pernah makan situ dengan Kak Ifa (cousin). okay mommy. mula mula tengok nasi dalam pinggan yang waiter tu bagi, "HOMAIGOD! banyak gilee." tapi lepas tu? licin. >.< 

tipu je ni, tipu je. maybe sebab penat berjalan, so, letih, so perlukan banyak tenaga, so kena lah makan banyak sikit. uhuk uhukk (cover). sila jangan judge orang badan kurus perut kecik ye? ianya lebih besar dari apa yang anda sangkakan. WUHAHAHA. (evil laugh)

KAM pun tengok wayang jugak.
Sucker Punch, di Johor.

5 comments

syufaa said...

ceronok nye copingggg! ^_^

Fahmi API said...

nice blog, saya follower baru blog awak. Jom jalan2 kat kat blog saya di http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/hehe

Nana said...

syufaa: haha. BEST! jom shopping sekali :P

fahmi API: aww thanks :)

LORD ZARA 札拉 said...

he he he.

oit2~

gasak eh shopping?

XD

Nana said...

HEEE :D