weddings! my favorite.

buat pertama kalinya kelas DE cancel sebab Prof baik hati tak nak buat kelas lepas test tadi. wahaha! best betul. melompat semua orang. tapi, balik bilik, tak tahu nak buat apa. nak keluar, tapi sayang duit. err. sabar ye Ferrari ku tersayang. nanti saya bawak awak jalan. :D
________________

okay, jap. 
siapa nak kahwin angkat tangan?
confirm lah semua orang akan angkat kan kan kan? haha. tipu gila if ada yang tak angkat. tipu gileeee! HAHA.

jujur cakap, i love weddings. yes. i love the idea of marriage itself. to me, weddings sangat sangatlah beautiful. dont ask me why i think so because then i dont know how to explain it to you. heh. to me personally, the bride & groom sangat sangat lah comel on their wedding day. if pergi wedding orang, the first thing i'll notice is the bride & groom. i'd observe their body language, their face expression & everything lah. i am very observant. so, sebab itu lah saya suka memerhati (seperti apa yang telah ditulis di sebelah kanan ni). 

tak tahu macam mana nak describe. senang cerita, i love weddings lah! haha. untuk beberapa minggu akan datang ni pun, my weekends penuh dengan undangan daripada:

20/3 - kenduri anak kawan abah (Damansara)
27/3 - lecturer Engr. Maths' daughter (UIA)
5/3 - lecturer Engr. Maths' another daughter (their house)
13/3 - kakak kak anys' wedding (Gombak)
19/3 - my senior dekat sekolah (Subang Jaya)

WHOAA! musim mengawan tiba kembali, mungkin? haha. i couldnt be more happier for them. Barak Allahu Lakuma. semoga perkahwinan kalian semua kekal hingga ke akhir hayat. eh lupa nak tulis abang zaki punya. tapi dia lambat lagi. insyaallah saya pergi ye. ehem. kawan kawan jeles sebab i got invited by him. WAKAKA!

mine? 6 tahun lagi kot. 
HAHA!

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

ehem2~

XD

Kak Zara punya takde.
So, kalau nak makan nasi minyak or beriyani, just let me know. My treat dekat kedai~

XD

Nana said...

ish. dont say that lah kak. takpee. one day insyaallah ada. trust me. jodoh pertemuan di tangan Allah kan? :)

eh jap. tapi nk belanja tu nak jugak! :D