the unforgettable experience: Simposium Dilema Melayu

nafsu makan sedang menggila. kenapeee? haih. penat lah asyik makan je. HAHAHA!
nampak sangat bohong. -___-
_________________
Alhamdulillah. dengan berakhirnya hari Sabtu, maka kerja kerja semua pun haaaaabis. fuh legaa! haha. penat memang penat. dengan tak tidur satu hari sebab tunggu IPTA lain tak sampai sampai. nak uruskan hal penginapan dorg. dengan terpaksa rushing ke sana ke sini sebab arahan asyik bertukar tukar. tapi semua tu SANGAT lah berbaloi. sebab apa? sebab orang lain tak dapat rasa apa yang saya rasa.
pengalaman jadi pengiring untuk Tun Dr. Mahathir memang satu pengalaman yang sungguh amat sangat manis. walaupun kena berdiri tunggu lama, tapi the moment he stepped out of the car, the wait was worth waiting. ;) oh. and pengalaman kena kacau dengan seorang Dato'. hahah! katanya dia nak kenal. alaaa. main main je tu. saya pun buat selamba, senyum je lah dekat dia. haha. 


(the image of Tun Dr. Mahathir in this photo sangat lah kabur
 sebab the Medias was blocking my view. hmpfh!)

kalau nak diceritakan, memang payah. sebab tak tahu nak cakap mana satu dulu. banyak sangat kejadian kejadian pahit manis sepanjang hari, semalam. daripada awal pagi sampai lah ke lewat malam berkampung dekat PWTC tu. 



(muka masing masing tak cukup tidur. euw :P)



oh. untuk gambar di bawah ni. i simply went straight to him & asked him for a photo. he was cool enough to said yes. HEE. nervous jugak bila nak pergi tanya. ye lahh. Dato' kot. tapi saya berani kan diri jugak. tengok tengok, my friend yang tolong tangkap kan gambar ni pun, nak bergambar jugak. padahal dia yang cakap dia tak nak mula mula. HAHAH! btw, thank you Dato' Seri Dr. Shahidan Kassim. :)

oh. and at the end of the day, i congratulated myself for doing a great job && for having to be involved in such a big and important event whereby lots of VVIP & VIP came. it was great serving them. and it was great working with my awesome friends. right until this moment, i still couldn't believe that this was all real. haha. :)

p/s: kebanyakan gambar adalah pada waktu makan. sebab time lain mana sempat nak tangkap. sekejap ke sana sekejap ke sini. 
thank you for this opportunity.

11 comments

Qi Wen 绮文 said...

that was cool... you had done a superb job =)

Nana said...

thanks ;)

sophie said...

Boleh jadi exco Protokol dan Etiket nie nanti..ehhehe

Nana said...

protokol & etiket? hahah. kenapa? :P

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Pengiring Tun M tu!

XD

Nana said...

HAHA. :P

Nur Liyana said...

wah bestnyer:)

Nana said...

best liyana. pengalaman :)

masterfaiz.com said...

gambar dgn tun takde ke?

Mohd Omar said...

Thanks a lot sebab sudi bantu menjayakan program ini. Maaf juga kalau terdapat salah dan silap dari kami sepanjang program berlangsung. Sampaikan salam dan ucapan terima kasih buat semua adik-adik UTM Semarak yang sudi membantu...

Mohd Omar
Floor Manager (Tugasan Luar Dewan)

Nana said...

masterfaiz: haha. Tun M asyik busy je. mana sempat nk tgkp gmbr dgn dia.

mohd omar: terima kasih jugak sbb sudi terima ktorg utk bantu. :)