unconditional love.

hari ini saya akan menari tarian zapin dalam kelas senitari. WOOHOO! cant wait cant wait cant wait! 
_________________

found a video that someone posted on Facebook. decided to share because THIS VIDEO IS SO CUTE! like, seriously. and, the way i see it, video itu sangatlah special. dia ada its own hidden meanings. for a second there, it got me thinking: always appreciate your loved ones no matter what. dont ever take them for granted. tak kira lah walau apa pun kekurangan mereka, terima saje seadanya. setiap orang pun ada kelebihan & kekurangan masing masing, bukan? tak semestinya kekurangan itu ialah kelemahan. dan tak semestinya kelebihan itu ialah kekuatan. betul kan? :)

aww. =')

i will not take you for granted KAM. my love for you is unconditional & as real as it can ever be. and im not ashamed or scared or whatever, to confess & to tell everyone or anyone that i have you.
you're my hero and I Love You.
i know he is THE one. :)

4 comments

miraDarla said...

couldn't agree more nana..haihh

princess_shida said...

nana..aku da 1 story...aku wt bnd neyh gk....sbb nyer aku xnk nyesal..dy nk fly dh....so..aku dgn menebalakn muka aku gtw feeling aku kat dy..aku x nk nyesal weyh....aku dh gtw dy...skrng aku tgu jwpn dy jer.....doakan aku weyh...

LORD ZARA 札拉 said...

Lovely!

XD

Nana said...

aww. thanks mira & shida.
shida, insyaallah tade pape kot. aku selalu doakan ko :)

kak zara: thanks. hee. :P