a typical love story,

seronok tengok budak gemok yang menggoda, Aqil & Amal dekat rumah Pak Ndak tadi. Ya Allah! kenapa dorg tu comel sangat?! ambil buat lauk kang. hish! :D
_________________

can someone please help me to stop smiling? please?
because I CANT SEEMED TO STOP SMILINGGG! arghhhhhh. seksa tahuu? 
okay tak. tipu. mana ada seksa. tersangatlah bahagia sebenarnya. i cant seemed to get my mind off of this. 

spend the whole day with KAM, kak anys (bakal kakak ipar) & angah (his brother) today. it was awesome! took lotsa great photos. rasa macam nak letak satu album dekat entry ni. tapi nanti jadi panjang berjela pulak. tak nak lah. oh! what was i wearing? 
Nichii | Dress Dorothy Perkins | Tshirt Voir | Jeans MANGO | Handbag
Vincci | Pumps Bonita | Accessories Unbranded | Shawl

oh yeaaa! i learned how to play archery today dekat Sunway Pyramid. HAHA. pernah dah main before, dekat Genting Highlands. but itu suka suka je kot. yang ni, depan budak gedik KAM, mana boleh kalah weh. bahaha. err. tapi memang kalah betul. hmpfh! T_T
(perut tong tapi still kurus macam ni jugak! -.-')

the best part untuk hari ini? gambar memang ambil gila banyak lah. DSLR kak anys sampai habis bateri. lepas tu guna ktorg punya. haha. hamek kauu! sampai habis bateri. dasatt. wakakaka. :P






suka sangat gambar atas ni sebab angah gila comel okayyyy? BAHAHA! saje nak menyemak dekat gambar orang. nak jugak letak dekat blog. nak jugak nak jugakk. lalala :D

oh. and i met someone new today. dapat kenal orang baru. KAM punya pet sister katanya, Siti. 
(she calls me kak nana. T_T) nice to meet you dear. kerja elok elok okeh? :)
bahagia sangat hari ini.  :')

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Dak comel muka sungguh happy~

XD

Nana said...

haha. dikelilingi org2 tersayang, mestilah happy :)